Haha!

Aa kan ju bara säga att jag fattar inte vilken IDIOT som gav Carro sitt körkort! hahah, hon är helt galen. Absolut, hon är jätte duktig på att köra lugnt och så.. MEN GUUD! haha hon kör upp på alla trotoarer o har sig.. haah . " man måste ju ta någon genväg" Lyckat hjärtat ;) Vi åkte en sväng till fidde och hälsade på. Jag har ju inte sätt hans lägenhet än, men de gjorde jag. den va väldigt mysig :) Där satt vi och åt godis och drack te. Snackade massa minnen från förr, alltid lika roligt! sen va de dags att åka hem, klockan sprang ju iväg..

Malin praktiserar ju nu, så de är rätt ensamt. men jag funderar på att möta henne idag så vi kan sova tillsammans :) MYS! Missade kursen idag, hade jätte ont i halsen, så ja sket i de helt enkelt!
Annars händer inte så mkt. Rätt mkt o tänka på som sagt, men de är de ju alltid ;)
Jag och Eric dane har de bra, hans fru har inte märkt något än, så de är bra. HAHA!

Nu orkar ja inte vara patetisk mer, så jag går ;)
Puss&Kram/ Micke



livet är fan bra ibland

har precis kommit hem från min körlektion =) gick bra .. men fan det känns som attt det kommer ta hundra år tills jag ska köra upp nu .. praktiken förstör allt .. hinner varken plugga eller köra någonting nästan ! USH ... aja men jag får kämpa på så gott jag kan :D jävla praktik asså ... fast det går jävligt bra där och alla är jättesnälla =) ska jobba kväll hela denna veckan sen jobba på lördag .. ush .. kommer inte hinna göra någonting i helgen ju :( :D haha , ne men det kanska är bra att ta det lugnt någon helg .. för sen är det ju lov hela veckan fy fan va gött ..! då jävlar blir det party .. förhoppningsvis :P haha .. och jag fick min platttång idag .. rosa  =) men JÄTTELITEN hahahahah , asså övrdrivet liten .. ! kan lägga ut en bild på den nån dag .. hasha men det är gött om man ska ta med den någonstans, den tar ju ingen plats alls ! :d aa . men jag ska någ ta en macka eller nått kanske innan jag skall åka och jobba !
btw, jag känner mig jätteglad, har gjort det typ i två veckor nu .. allt är bra helt enkelt :P kanske för att sommaren börjar krypa fram ? eller att vi tar studenten , inte vet jag men någonting är det i alla fall .. KÄNNS BRA =)
/ molle ♥
ingen bild idag.

Hmm ..

Från och med idag, Måndag den 30:e mars så har vår familj blivit en nyttig familj :) Detta ska gå jätte bra för oss ! Nu är de så att alla bara rasar ner i vikt .. alla. Utom jag. Nu är de min tur att bli nöjd. Och de ska ja fanimej bli!

Sitter och lyssnar på The mamas and the papas, riktigt skön grupp ;) Haha, lägenheten va jätte fin. Ser mkt möjligheter med det. Men de blir ju inte så kul o lämna säteriet ( För jag är ju så insatt i områder .. not ) hehe. Annars, gick jag och la mig jätte tidigt igår. Så jag är riktigt toppad idag :) Carro kommer antagligen förbi vid 3 så ska vi ta och hitta på något mysigt :)
Nu måste jag springa ner till tvätten, see ya ;)
Pusskram/Micke




Min tur!

Okej, kan börja med att min tand har tappat kontrollen. "ooh" tänkte jag " nu kommer visdomstanden" fram. Men aa vist ist får jag en jävla böld med massa var .. HÄRLIGT! Men idag är de som värst. Fy fan va ont de gör, helt underkäken är bedövad typ :D

Iaf, Molle har ju berättat hela helgen - från hennes sida. Tänkte att de är ju inte mer än rätt att jag oxå gär de :)
I fredags.. Jag va sjukt toppad och hade precis "tvingat" med Molle till golden, linnea va lika toppad som mig.. ( Har hittat min dans-vän" :) ) Iaf, Sara ringde och sa att vi skulle till någon italiensk "restaurang" innan och träffa hennes polare. Åkte hem till Molle i månskenet med en flaska vin, satt och tjöta lyssna lite på musik.. Linnea kom och vi tog bussen in till stan. De va så dött! Herregud! Jag och linnea va jätte snååla och ville inte köpa någon öl, vi visste ju att golden säljer ringa öl för hälften av priserna där. Så där satt vi, såg på molle att hon blev mer och mer toppad. Tillslut bestämmde vi oss att vi skulle gå till golden ( Jag och linnea ) ! 10 min sennare va vi där .. Vi köpte vår först hink! De kännder väldigt bra. men de va rätt segt, inte mkt folk, ingen käleks vakt ( HAHAH ) ingenting. Så vi ringde ditt folk.. de sluta med att, Molle, Robban, Lasse, Emelie, Tommy, Patrik, råttan, Emely och några av linneas kompisar ( ? ) Kom :) Kul hade jag .. haha vi tog av oss skorna och dansade på glaset på golvet, helt crazy va vi ;) i min ensamhet kännde jag att " NEJ! jag ska fan inte vänta på någon jävla kille som ändå bara är jätte komlicerad." så jag - Micke den ensame vargen, började flörta med ALLA ! haha, lite roligt. Men men .. Sen hamnade vi hos råttan. Jag, molle, tommy och robban fick dela en jätte liten säng. Molle och robban snarkade som aldrig förr, tommy fess!!.. och jag låg under alla .. FY FAN! Hade dregel märken från molle på min tutte dagen efter. HAHA!

lördagen gick vi och åt den äckliga pizzan, sen skulle molle övningsköra. Men de blev inget med de ! Så vi åkte hem, efter en timma kom pappa o hämtade mig.. GUUUUUD va skönt de va med en dusch! Sen närmade sig kvällen. Ronja ville gå ut. Och som en älskade syster ställde jag såklart upp.. först blev de en sväng till chili chili ( gamla underbar ) Sen till röda rummet. Först gången jag va där. ja förstår ju alla fördomar så att säga. men musiken va ju as skön, o vaken va ju jätte snygg ! :) Hahah, där satt vi, Molle, linnea, fredrik, noja och jag .. ( o ronjas kompisar ) Hahah fredrik la till med riktigt gòa komentaret till folk helatiden. Han är rolig! Efter en stund blev jag väldigt trött så jag och ronja sprang från vasa till heden på 5 min och hann med bussen ! Wiiie.

Nu är de söndag och jag mår ändå helt okej! de är väldigt skönt. Familjen ska snart åka och kolla på en ny lägenhet, de är ju lite trångt här.. från att bo här ensam till att vi är 6 st varannan helg.. härligt Haha.

Fredrik till taxi föraren : " Aah, va fan ska vi göra då. Vi kan ju inte ta vagenen som några jävla tattare! "
Puss&Kram/Micke

helgen.

gomorron gomorron ;D molle här ;) jag sitter här och funderar över helgen .. och den blev inte helt fel asså:d haha hade jävligt kul faktiskt :) i fredags började det med att vi skulle på salsagrej på otello .. det var jag micke sara katinka linnea emily .. så mötte vi där saras pappas kompis ;) det var ganska dödd i början asså men sen blev fatr på det hela :D och en man försökte lära mig salsa men det gick väl inte jättebra. men det funkade lite i alla fall.. jag tor att det bara var han som var en dålig lärare :D haha aja whatever .. mikaela och linnea drog ju ganska tisigt till golden, och när jag kännde att jag fått nog av alla italienare och spanjorer så bestämde ja mig för att gå till golden .. där var dom jättefulla :d haahah .. men det var kul! träffade lasse robban tommy råttan och patrik tror jag alla hette :D så gick vi till mcdonalds .. då blev tydligen micke jättearg åp robbar för att han tog hennes mat så gick hon till centralstationen och skulle vänta på mig .. men jag fattade ingenting så jag satt kvar där med dom andra och fattade inte att hon hade gått typ:P men sen kom hon i alla fall tillbaka så åkte vi hem till råttan och drack något konstigt vin haha ... sen blev vi väldigt trötta och skulle gå och lägga oss med mikaela haha så blev hon jättearg när vi knuffa på dom .. men det gör inget :P haha aa när vi vaknade på morgonen så var jag fortfarande full typ .. uuuush .. så skulle vi egentligen äta sushi men orkade inte så stannade vi på närmaste pizzeria.. och det skulle vi inte ha gjort .. det var den äckligaste pizzan jag ätit i mitt livv .. USH USH ..
det blev i alla fall att jag åkte hem och vilade en stund för den var det upp igen och springa på bio med natha :) vi kollade på en shopaholics bekännelser.. den var bra och rolig .. haha se den ! ;) jag ringde mikaela när bion var klar och dåp skulle hon och ronja åkte till underbar så jag och natha hängde på .. jag mådde fortfarande jättedåligt men jag klämde i mig några cider .. natha gick.. och linnea och fredrik kom ;) vi satt kvar där ett tag sen skulle vi träffa ronjas kompis i järntoget, för att sedan gå till röda rummet .. där var det jättemysigt faktiskt och grym musik ;) men inte riktigt i våran folkgrupp elle vad man säger :P där träffade vi anis och hennes tjej och deras kompiar .. haha fredrik försökte lägga in stöten men det gick inte så bra hahah .. så sa han till mig att jag skulle ta deras nr ! haha .. och så var det ett jävla mongo som satt och stirrade på mig ! asså HELA TIDEN , et var jättejobbigt asså haha ett brillmongo var det !!
både linea och fredrik var jävligt fulla och linnea hade kommit på att hon va tänd på jovani, som hon tjötade om att vi skulle gå rill chez och träffa dom hela tiden ... så till slut gick vi .. men vi tänkte ju inte på att man skulle ställa fram klockan haha så när vi kom dit så var ju klockan 5 :P aja .. så vi skulle åka hem .. men så kom linnea på att hon skulle åka till kortedala och möta han i stället , ett jävla tjöt på hnne :P haha .. ne men så vi släppte av henne där och sen äntligen kunde jag sova ... fan va trött jag var .. gött .. !
ne nu ska jag testa och ringa linnea igen !
/xoxo molle ♥
ingen bild idag.

En dag på stan med micke och molle.

Så blev de, åkte in och träffa Molle i stan. Jag va så otroligt sugen på Sushi, men oj và mkt folk de va inne i sushi restaurangen, de blev mc donalds ist :/ ( Illa )  Sen sprang vi runt i affärer och molle hittade äntligen sin studentklänning i sin storlek ! UNDERBART! Själv hittatde jag lite smått och gott oxå.. Lite små ångest.. tror jag är beroende av att hadla, asså allvarliga problem. Men men, fredag imorgon.. nya klädder ;) mums..

Snart kommer mina efterlänktade leksaker!!!!
Hahah, Noja see upp ! Hahah. Aa nu va de molles tur och säga att jag inte skriver.. med de gör jag .. men hon har ju fått något damp så hon skriver 3 inlägg på en timma typ hahah! Nu ska ja måla naglarna, sen kommer pappa. Puss&Kram!

P.s jag läser världens bästa bok! Helt otroligt. Just so u know ;)
/Micke



Yes.

Rock 'n roll and brew, rock 'n roll and brew
They don't mean a thing when I compare 'em next to you
Rock 'n roll and brew, rock 'n roll and brew
I know that you and I we got better things to do
I don't know who you are or what you do, or where you go when you're not around
I don't know anything about you baby, but you're everything I'm dreaming of
I don't know who you are, but you're a real dead ringer for love!

-
Haha, längesen jag lyssnade på den. Hörde den nyss. Kom på att den passa in jävligt bra på min sitvation ;)
Nu ska ja åka in till stan och möta molle, Pusskram/Micke



Just de, har färgat håret.. Lila. Men de är INTE fint. Inga kort !


shopaholic :D

haha idag har jag shoppat lite :) alltid lika kul ! allt på gina såklart förutom dom coola brillorna från bianco ! en tajt svart klänning, en vanlig hudfärgad t-shirt , "spets" leggings och jeansleggings :) gött gött .. bild kommer där nere ;) var med zäta på allum , och hon köpte vita converse, och hon VET att jag INTE tycker om converse och att jag tycker att dom är jättefula, så frågar hon mig när hon testar dom vad jag tycker ! haha .. smart ;D och micke vill ju tydligen oxå ha såna, och rebbe har köpt oxå.. ush inte cooolt.. :P haha .. förlåt! så åt jag och z good sallad på salladsbaren ! MUMMA =) sen när vi ätit klart kom rebbe en sväng så satte vi oss på deras uteservering med filtar och kaffe och paj, myspys :) var så gött förra sommaren när vi altid satt där ;) jävligt soft där faktiskt ;) hehe .. och dom har jättegooo kaffe latte:)
idag blir det greys anatomy! och då får micke äntligen se sin snygging igen . haha ...
och vad tycker ni om bloggen förresten ? själv tycker jag att det ser mkt bättre ut när det är helvitt i bakgrundemn utan massa färger, ser så rörigt ut då tycker jag .. så får jag se om jag hittar en ny fin bakgrundsbild så det blir lite variation på den med ;) tycker det är jättekul att hålla på och fixa med våran blogg ;)
sooo long ;)
/xoxo molle ♥.
 

                                      
                                                      jag älskar kläder, speciellt från gina tricot, billigt och snyggt  ! ;D

segt !

molle här ;D  idag  skolkar jag ;d haha , kännde verkligen inte för att gå runt där helt ensam och se allmänt lost ut, så jag sa att jag hade feber .. men jag har faktiskt lite ont i huvet om det räknas ? haha .. nee men det är bara idag .. för imon ska nog zäta komma tillbaka förhoppningsvis ! så efter som min klocka ringde halv 8 och typ 8 så ringde zäta och tjöta, så har jag inte kunnat somna om ... ush känns som klockan är typ 4 på eftermiddagen eller nåt :P har kollat på ett avsnitt till av one tree hill och föra veckans greys anatomy som jag missade .. dom är så jvla bra .. och så vill jag att ugly betty skall börja igen , haha det är sjukt kul asså :Dvar det fint väder med sol och så, så tänkte jag gå ut på balkongen och ta en cigg i pjamasen .. men fan va kallt dt var ! va lurad jag blev avsolen asså hahahah ..
och nu får vi fan hoppas att det inte snöar mer asså ... och att det blir varmare.. när jag vaknade i morse så
och så har jag suttit den senaste timmen typ och funderat ut vad jag ska äta .. är så sjukt trött på allt vi har hemma , för vi har altid samma grejer, pappa och gill vet inte hur man varierar sig typ haha .. jobbigt.. så jag är döhungrig men är inte sugen på något.. kommer säkert sluta med att jag göra nudlar , men DET är en sak jag har tröttnat på ! herregud, om man lever på nudlar i typ 3 månader som jag gjorde typ så är det inte ett alternativ man tar frivilligt :P haha det är typ i nödfall endast ..
ne fy fan va hungrig jag blev nu när jag skrev om mat , hmm.. mcdonalds skulle inte vart helt fel nu asså ! eller sushi ! undrar om någon anna är hemma av mina vänner ? nu kom jag på en , connY haha hon är nog hemma , undrar om hon vill äta med mig ? ska ta och ringa henne om jag hiuttar min mobil ! so long !
/xoxo molle

                                     
                                                              TA MIG TILL HAVET OCH GÖR MIG TILL KUNG ;D


my solarium virginity is gone !

haha japp! idag var första gången molle solade solarium ! haha det var gött faktiskt .. kändes nästan som vanlig sol bara att det var massa oväsen haha ;D så nu ska jag börja soooola så jag kan få en fin brun färg till till sommaren men främst till balen :) fast på wellness är det jäävligt dyrt så får hitta ett billigare, eller tjöta på zätra om vi kan sola på hennes ;)  btw, hon måste bli frisk nu ! idag var jag på praktiken heelt ensam ! eller aa inte helt ensam, det finns ju dm som jobbar där man a ni fattar ;D känns så dumt att bara stå där ensam dnär det inte finns ngt att göra .. mkt bättre att ha lilla zäta där och stå brevig mig :P haha .. hoppas hon kommer imon i alla fall :)
just nu kollar jag på desperate houswives, så jävla bra ! haha .. och gabi sopm bara vill ha pengar :P och på tal om serier, OMG jag kollade på one tree hill förut , avsnitt 17 på säsong 6, fan va jag lipa :d haha alla scener var ledsamma, lyckliga eller gulliga - allt sånt som får lipsillen mig att gråta ;D haha, jag är såå löjlig :P men det gör inget ... :P
haha och melina är nog gullig .. haha hon har legat här sen kl typ halv 7 och sluddrat i sömnen .. och ena stunden är hon vaken och sger ngt till mig, efter 2 sekunder snarkar hon så att hon väcker hela området .. :P
aa nee nu börjar det igen ;) sooo long suckers!
/xoxo molle

take me to your heaven ... ;)

Soft med lite kärleks tankar ;)

Eric dane! Im in love! Nu har ja skrivit ut 4 bilder och satt över sängen ! Hahah han ska kolla på mig när jag sover ;) Nää men allvarligt, tror ja är kär på riktigt. Tänk om de fanns en sån man, här i min närhet ! De e galet, jag gör inte mycke för att få män att stanna hos mig ( de gör dom ändå ) Men honom, oj oj oj jag hade gått genom eld OCH vatten! Haha ni hör ju hur patetiskt de låter, och imorogn kommer han på kansl 5 kl 9 ! Missa inte Grey`s anatomy.  Asså kolla bara på honom!


Iaf, va på min kurs idag. SÅNA MUPPAR som går där. De är helt otroligt. Trodde inte de fanns 22-23 åringar som fortfarande va inne på harry potter typ. Detta är illa, och när dom pratar, sättet som går och tittar på mig. VARFÖR tittar dom på mig ?! Jag och min vän ( Jag själv ) sitter och skrattar åt dom :) Lite dumt faktiskt. Men ja trivs nog, passa rätt bra ihopp med nördarna ;)

Efter de mötta jag Ronja, så åt vi lunch på torget. Väldigt mysigt. och sen gick vi till biblioteket och jag lånade världens bästa bok - Gömda. Skit bra, nästa så jag vill gå o läsa lite nu :) MEN när vi va där fick jag inte ett biblioteks-kort. för .. aa .. jag glömmde mitt leg hemma. VEM GÖR DE ?! de är något som alltid ska vara i väskan. Men nää Micke e lite retarded så hon lämnar de hemma, helt okej ;)

Nu kommer snart desperata hemmafruar, så ja ska skalla lite morötter och sätta mig vid tv:n :)
Puss och kram babes/ Micke



one day off 34 to go !

jaa då har jag klarat av mig första dag på praktiken ! haha ne men det var inte så hemskt som jag trodde .. alla var jättesnälla mot oss och vi var "med" .. det känndes inte som på förra praktiken där man typ var mobbad ! hahah .. och GUD det är så fiint där ! asså allting verkligen, till och med teskedarna är snygga ! och så har dom skrämt oss ! haha alla glas, ALLA, kostar mellan 250-450:- STYCK ! haha så ska man springa runt där med typ 10 vinglas på bricka .. haha NOO WAY! tänker INTE tappa ett sånt glas, eller ännu värre. hela brickan! haha . ne det får dom som jobbar där sköta, jag bär tallrikar och sånt so inte är lätta och tappa ;) fast tallrikarna är i o för sig välldigt tunga ... men då behöver man inte ta så mpnga varje gåmg . haha, men det löser sig =) ska jag vara där i 7 veckor så hoppas att vi kommer trivas ! vi får i alla fall jobba tillsammans så slipper vi gå ensamma till bussen genom femman på natten .. det skulle vart lite otäckt att gå där själv med alla skumma människor ... ;D
efter praktikan gick jag och zäta till MQ för att kolla om min klänning fanns där i min storlek - MEN ICKE,  TYPISKT!! den finns inte i strl 38 någonstans i hela göteborg ! detta suger .. och den är verkligen hur fin som helst !! men edina ska kolla i skåne eller malmö eller vartfan hon bor ;D hoppas den finns där ! för den finns inte på internet att bsdtälla heller ..
pratade med issa nyss, och nu jävlar måste vi komma igång med träningen igen .. har ju vart så mkt nu i skolan och så så jag har inte hunnit .. men imon ska vi ge oss på det schemat vi fick på gymmet , herregud kommer inte kunna gå på onsdag ;D haha .. men det är gött ! ska man träna ska man fan ha träningsverk .. ! vad är det för mening är träna om man inte känner av det dagen efter ? eller typ en vecka efter hahah ;D
ne men nu håller micke på och tjöta på att jag ska ringa henne så jag får väl göra det då! ;D
/xoxo molle

Tjabba!

Idag har jag städar en massa och tvättat och städat ännu mer. De är så rent här hemma nu att JAG känner mig smutsig. Hahah de är riktigt illa. Har planerar en massa nu, och roligtvit kom de fram till att jag har ANTAGLIGEN lite mer än tusen kroner + nästa månade, de e härligt. blir lite mer skor ( alla har ju gott sönder) o lite vår klädder ;)

Snart ska ja hämta den sista tvätten sen blir de en skön dusch. Va finns de mer att säga .
JUST DE !

Micke is in looooooooove ! Eric dane! Och nu är jag helt seriös, han är den snyggaste människan jag någonsin har sätt. Om jag ska stabilisera mig och skaffa barn och gift mig skulle jag aldrig önska någon bättre än honom. Han är så OTROLIGT snygg, vacker, SEXIG, och i alla inervjuer är han så rolig! Han har fan alla en Micke kan önska! Hans utseende är perfekt. de finns inte ett ända fel på hans kropp! Guuuud, ja svimmar bara ja tänker på honom!
(Kanske ska ta den där duschen nu ist ? )  HAHAH ;)


Puss&Kram/Micke





Tanke för dagen : The greates thing you`ll ever learn is just to love and be loved in return!

GRATTIS

måste bara skriva att våran vän LEV är ÅRETS BARTENDER!
grattis ! fan va kul :) DU ÄR BÄST:)


jag och lev när vi var i UNGERN!:)
 fan längtar tillbaka dit ...


P.S


Vi älskar varandra !

Härligt.

En lugn kväll igår ! Va på fest hos Issa.. de va trevligt. Folk drack .. INTE JAG ! de va segt i början men sen gick de bättre för "firre festen" ;) Som molle skrev blev de att vi åkte tidigt för vi va så jävla sugna på Oves, jag har inte ätit där sen förra sommaren! Helt galet hur gott de va, mosss med räksallad :D MUMS! Sen kom vi hem o gick o la oss. ALLTID lika mysigt och sova brevid Molle. Men ja har fått de bekräftat nu - Jag SNARKAR !!! o pratar i sömnen. nu har både min syster och Molle sagt de. Detta är hemskt. Jag kommer ihåg hur min mormor alltid sa att jag sover så gulligt och tyst.. OCH NU ?! en jävla snakare har man blivit .. herregud. Ja ja, de händer väl alla, kanske bara är en period :)

Idag har jag inte gjort så mkt, va hos Molle, gick till Allum. Min "snälla" far hämtade mig så ja slapp ta bussen ;) O nu är jag hemma, ska hoppa in i duschen snart. tänkte ta en städ-tur först. lite stökigt i sovrummet faktiskt. Iaf, have a nice day fuckers!
Puss&Kram/Mickemela.



Vet du varför män föredrar oskulder ?
- För dom tål inte kritik!
(HAHAHA)

hellooow ;D

jag märker att jag är dålig på att skriva , micke klagar hela tiden ..
men sen kom vi faktiskt på att hon har mkt mer tid att skriva, det är därför ;D
aa, på det praktiska slutprovet i servering gick det toppen !
fick full pott ! 55/55, visst är jag grym ? :D haha gud, var jättenervös i början där men sen gick det jättebra:)
och i fredags jobbade vi i skolan , och det skulle komma 255 gäster..
men den elev som hade "ansvaret" hade ju noll koll!! när han sa att vi var klara hade vi dukat för 127:S
haha så när vi egentligen skulle ha matrast så fick vi duka upp resten av borden oxå, så började gästerna komma..
och dom ettorna som var med oss kunde inte riktigt duka rakt haha ..
så fattades det lite gafflar här och kaffekoppar där ... :P
men det är inte så lätt i början :P
men men .. alla trodde att det skulle gå åt helvette .. men när väl gästerna hade satt sig och börjat
med deras förrätter så flöt allt på och det slutade jättebra :)
efter det så gick jag zäta och geka till viktoria och tog några öl och tjötade lite .. trevligt=)
inte ofta jag umgås med dom i vanliga fall.. det ska det bli ändring på tjejor :):P
sen så gick vi till golden .. och gissa varför ? haha , jo för MICKE ville att vi skulle komma ..
och där var emily, micke, linnea, melina och sara tror jag att det var ...
och alla var glada och allmänt fulla :D vi stannade bara där ett litet tag sen tog vi tågen hem ..
i allum träffade vi sanna och bella som hade gått från utby :O haha gaalna :p
så när jag vaknade igår kändes det jävligt bra att inte vara bakis !
så när jag kom ner hade pappa väntat på att jag skulle vakna så vi kunde köra =)
på kvällen åkte vi till issa .. det var trevligt .. men alla var ganska sega ..
därifrån frog vi typ halv 1 så åkte vi till oves :D MUMMAA !! :D
jävligt gött att inte vara bakis idag heller =) så jag körde edina till tåget och nu snart ska vi till allum =)
så jag måste gå och ta på mig lite och så !
ha det gött :)

/xoxo molle



Iiiiiiiie !

Jag har syndat !
Dom där 3 vita helgerna - förstörda!
De där med att inte gå till golden - förstört!
O de där med cigg - Halv förstårt :/
Okej de där med vita helger de sket sig ju lite redan i torsdags, men igår med !! ( dumma mig ) Sen med ciggen, så har jag FAKTISKT hållt mig väldigt bra i 4 och en halv dag, men så dracka ja så mkt igår så de blev några cigg med! Men de e slut på måndag ! :D O de där med golden.. INTE MITT FEL !

Grejen va att jag skulle på fest med Musslan i Linnè, o självklart gick vi dit. Men de va verklingen inte mitt ställe, så att säga! Plus att min "bästa kompis" i hela världen va där med! Hälrigt. så iaf, skulle vi på stamp. Men ja gick från linnè jätte tidigt o emma o dom ringde o sa att dom va och förfestade. SKIT BRA tänkte jag.. " aha vart möts vi då ?" - frågade jag. "GOLDEN".. hahha så jävla typiskt. Men vet ni va, jag skiter i vilket nu, för ja har ändå rätt ball varje gång jag är där. de är bara att de är så jävla pinsamt att "hänga" på samma ställa .. VARJE helg i 3 månader nu ! Men men.. På golden träffade jag Dragan o hans polare .. sen kom linnea och melina.. Och MOLLE, geka, zäta, emely och sara sprang förbi en sväng :) Trevligt trevligt. Och jag och sara ska ha en RIKTIGT date. Underbart ;)  Sen fick ja en gul ros av världens bästa dragan!!

Inte nog med de, ja fick en röd med :) Av en "hemlig beundrare" Haha ja va LITE popis igår asså ;) ( tack! ) Iaf full som jag blev, gick ja hem helt ensam i mörkret.. eller ja gick till heden .. ensam.. :D

Iaf, kom nyss hem från Allum, för vilka va där idag ?!?!?!? EMD !  Något Micke aldrig skulle miss, inte en chans i välden. Även fast folket drar i än vart man än står o man vill bara spy på dom för man är så bakis :P Hahah !
Nä med de va lyckat, Med musslie ;)

Nu ska ja hoppas in i duschen, sen kanske de blir en sväng till Molle. We will see ;)
PussKram/Micke



TRÖTT !

[ Fy fan va trött jag blir, helatiden ! Jag blir arg för minsta lilla grej.. Jag är omringad ov olycklighet typ :/ Va händer på vägen lixom ? Är jag så arg för att alla e såna jäälva puckon ?! Eller e de jag som gör fel ?
-Jag vill verkligen inte bo här mer !
-Varför ger hon inte upp idioten för sitt liv ?
Va händer med mig ? Asså de e så jävla typiskt o känna sig ensam i sina familjer. Och de är oxå typiskt att inte göra något åt de. Innan va jag en sån person som sa precis va ja tyckte och tänkte o kännde om allt till failjen, så man kunde lära sig och kanske ändra sig.. INGA PROBELM. men nu, asså jag har gett upp.. Ja måste nog fly ! Fly från landet, jag följer med Molle till spanien och flyr :) Hahha ]

Iaf nog med klag. Sitter och psykar ner mig med cp musik. Pappa börjar väl tro att ja börjat med droger elle rnågot .
. ( Vem vet ) HAHAH .. Nä INTE KUL !

Igår va jag iaf med emma och några av hennes polare, RIKTIGT SKÖNA MÄNNSIKOR! vi satt på ramberget o sola :)  Idag ska ja hem till Musslan sen ska vi på ferre på linne. O jag ska va nykter ! Just de, 3 vita helger. Precis :) Rökningen går faktiskt förvånandsvärt bra :) Så länge jag inte tänker på de så går de bra :)


Imrogon kommer EMD till allum, tror jag ska dit. Yepp de skulle hon ;) Iaf, nu ska ja fixa mig lite..
 Pusskram/Micke


Va ska man göra ?

Andra rökfria dagen på g :) HÄRLIGT! Sitter här hos Molle och funderar på om jag ska göra något nytt med håret :/ Jag klippte de ju för inte så längesen, så de behövs ju inte. men lite nya färger ? Jag har ju haft lite olika grejer där.. men ja fynderar på .. Hmm - RÖTT ? ( Igen) Men bara lite slinger och luggen typ. Aa, vi får se.


Molle ligger och sover .. Inte konstigt, hon har mkt för sig nu förtiden. Själv somnade jag rätt tidigt så ja vaknade tidigt med, men snart får jag nog gå in och pussa henne, hon ska vara i skolan kl 12.  eller va d 2 ?? Hmm.

Idag ska ja iväg och träffa emma, tror jag. sen ska ja hem fixa mig lite och så blir de en sväng till skolan vid 21.00 för att möta Musslan. IDAG blir de mys.


Yeah yeah, nu gick jag.. PussSmek/Micke


JAJA ;D

micke typ tvingar mig att skriva så får la göra det då :P
kan ju börja med att en viss vän till mig har fått sitt KÖRKORT !
MASSA GRATTIS TILL DIG MIN VÄN! ( eftersom denne blev lite sne när jag berättade för några
så skall jag inte nämna ditt namn) haha ;)
och nu är jag jättenervös inför mitt ! . herre guud :P
men det skall nog gå braaa ska ni se allehoppa! ;P
har praktiskt slutprov imon i servering så har suttit hela dagen och klippt&klistrat och skrivit menyer,
känner mig jävligt duktig faktiskt och resultatet blev ganska bra faktiskt :)
della har i alla fall skrapat ihop en jättegod meny ! bra gumman ;) hehe
kollar på linda rosing nu och dom killarna är ju för stolta ! herre gud, patetiskt !
men snart kommer desperate houswives ! wooho :P väntat en vecka på det ju:P
och idag har jag ätit sushi igen ! fan kan inte tröttna på det asså . finns nog inte något godare..
eller jo det finns det nog men sushi är endå jääävligt gött :)
och detta vääääder ! ny är våren verkligen på G asså =) även om det fortfarade snöar ibland
så är det endå varmt och gött, eller varmare än vad det brukar vara ! (:
och nu börjar jag känna av att jag ska till gran canaria på bartenderkurs i 3 veckor!
längtar som faaan ! men först ska jag klara av 7 veckors praktik sen balen och studenten ..
men det kommer nog antagligen gå ganska fort .. och det känns bra ..
men jag har tänk på att tänk om jag inte får jobb där nere sen, vad fan ska jag göra då?! haha
aa det är en fråga jag får tänka lite mer på.. vad jag verkligen vill göra .. men men
ska kolla vidare på tv nu , simma lugnt !

/xoxo molle
 


Micke(L)Molle!

Okej okej okej okej ! Nu har de gått ca. 27 timmar sen jag tog min sista cigg ! Härligt. Men jag har ersatt det med godis och skit ! BLÄÄ! Men men de är bara idag och kanske imorogn sen blir de ingte mer med sån skit! Köpt in massa äpplen, sockerärtor, tuggi och morätter :D Härligt. Så eftersom jag ska ha mina 3 vita helgen, så planerara jag sten hård tränning. för att sysselsätta mig. Sen kommer jag ut på stan efter 3 veckor och är vääääääääääääärsta baben ;) Hahah!  DU ska få se !

Efter mötet idag, åkte jag hem till mor och fikade. Sen åkte vi och hämtade Bianca som jag inte har träffat på jäte länge !! min vackra lilla ängel, är så fin! Efter de körde dom mig till allum där jag mötte Molle och åt - SUSHI! Efterde gick vi vidare hem. Nu sitter vi här vi var sin data och molles "lil sis" räknar matte brevid.. De gör ont i huvudet med alla tal hon räkna ut sina tal! :/ Ikväll kommer desperata hemmafruar, härligt :)

Tror min mamma tycker om mig igen :) Hihi Men hon blev nog lite grinig när jag " stal" hennes skinn jacka ;)
( Sorry )



 

PUSS&KRAM/ Micke A.k.a ..... Icke rökaren ;) 



OMG!

nu skriver jag igen efter någras dagar :d
fan har inte haft tid och skriva och micke har klagat på mig :P haha förlååt! :P
jag har hittat en ny snygging nu .. herre gud ! han heter brad paisley eller nåt sånt .. :D
jag tror jag är kär :P haha  :D
jahaa, hade stort slutprov idag , 3 delar .. först servering, sen drycker sen bar ..
tror att det gick ganska bra faktiskt ... svarade på alla frågor utom typ vad frappe var fårnått.
haha har aldrig hört det innan , eller typ sopposer eller vad det nu var ...
jaja, och på torsdag är det det praktiska slutprovet .. är inte lika nervös inför det faktiskt ..
det är ju som en vanlig middag typ så det ska nog gå bra hoppas jag ;)
i helgen var det fult upp i alla fall ... i fredags var vi hemma hos emily för att fira henne och anna ..
fick god mat jag förfestade lite .. så var det ju meningen att vi skulle till valand ..
men haha det var typ 23 där eller nått så vi kom inte in :P
så istället gick vi till chez och herre gud va litet det var !
hade aldrig vart där innan och jag trodde att det skulle vara MKT större! haha aja i alla fall ..
jävligt skön musik hade dom där i alla fall .. och alla blev ju goa och runda om fötterna ..
sen skulle jag och linnea igentligen gå på strippklubb med jovani och hans kompisar ,
men så blev det ju såklart inte så vi gick hem till en brud som tydligen var jättekär i honom eller nått haha ..
så satt vi där och tjötade lite och sånt .. det var helt okej fast lite seegt ..
sen kom vi la hem vid 7 eller nått.. så somnade jag på typ 3 sekunder .. haha
sen vaknade jag typ 4 eller nåt och då var det bara att duscha och göra sig iordning igen för att
åka till linda, där natha skulle fira sin födelsedag :) men GUD va bakis jag var herre guuud ..
men jag tänkte inte svika natha för lite bakfylla .. haha eller MYCKET :P
så jag satt där och fösökte trycka i mig mina 7.0 men det gick inte så bra ... :D
så bestämde vi oss för att gå till golden endå ... och gissa vem som blev överlycklig när jag
frågade om denna ville följa med ?? joooo MICKE :D haha :)
så tänkte jag att jag skulle följa med ut och försöka piggna till när vi var ute men istället höll jag på att somna..
så jag åkte hem för jag var endå bara en partybroms haha förlåt natha ;)
nee nu måste jag plugga vidare ... sooo loooong :)

/xoxo molle

haha, så jävla snygg ! MUMS ;D

NANANANANAN!!!!

Idag började jag på .. aa fa fan hete de.. typ ungdoms garanti på arbetsförmedlingen :S Aa, de va jag o 9 annsda "ungdomar" .. Trevligt. NOT! Snälla, kan ja inte få ett jobb ist! Hahah. Iaf, funderar på att springa ner till banken, men jag vet inte om jag har någon ork. Gick ju fan fram och tillbacka ner till centrum förut. DUKTIGT!

Vill bara informera att jag tog min siste cigg nyss ! O grejen är att nu ska de fan hålla !
Haha, har fått massa konstiga sms idag. Lite roligt faktiskt.
Hmm, aa va finns de mer. MOLLE har ju typ slutat skriva, de är nog snällt. Men ni får fan inte tröttna på mig!

Aa, ja fick min sista måltid av Mr M i lördags, illa. Men helt okej. IM NOT A STALKER! Haha. 3 vita helgen, hur ska detta gå ? Jo de ska gå skit bra. Ja e riktigt peppad! Ni ska allt få se. Jag kan faktiskt vara hemma.. ( AJ )

Aa, min mor tycker nog inte om mig mer. De är RIKTIGT illa, Men jag har ju iaf Molle :) Sen ska ja ju kanske ha film mys med Musslan idag, de ska bli mys! Annars blir de väl en sväng till Dino.

Jag planerar alltid så mkt, så glömmer jag av va de är ja ska göra. så planerar ja ännu mer. Men de är OKEJ ! För jag löser de ;)  Just de, ja o Nojs har stora planer på att åka tillbacka till H-stad! En enkel biljett, börja jobba ? We will see !

Nu har jag nog tryckt ut så mkt information som jag kan ur mig själv, så ha de as bra ! PussKram/Micke

Härligt, härligt, men farligt, farligt!

Fredagen blev en mysig filmkväll med Noja o grabbarna. Hade iof sätt filmen, men va gör man inte ? :) Jag o Nojs la oss tidigt, med de sket la dom i, där sprang de folk in och ut var femte minut. Haha! Lördagen, va jäääävligt seg, väntade typ brar på att tåget skulle gå ! Haha men snälla Daniel höll oss sällskap :)

När vi sen kom hem, blev ja rastlös.. Väldigt ovanligt. De va planer på att åka till Kungsbacka, MEN ! Så fick jag höra att massa folk skulle ut. O självklart skulle jag med, inte nog med det. Men tro fan att de blev Golden days med! HERREGUD! Jajja, kvällen va ändå lyckad, så de va ju bra.

Nu har jag städat en massa, jätte duktig! Just de, EMD, kom 3:a, men de e ändå okej, vi vet ju att dom va bäst ändå ;) Och Liverpool vann matchen igår !! HÄRLIGT!

Nu ska ja snart gå ut och promenera innan ja hoppar in i världens längsta dusch ;) Puss&Kram/Micke



Just de, planerear en nykterhet i 3 veckort. O kanske drar på att sluta röka där med.. BARA EN TANK!

H-stad.

Då sitter man här i Tonys lägenhet, ronja ligger på en madrass på golvet, tony står o pratar med någon och ytterligare 3 killar inne i rummet o kollar komedi. Hahah vilken jävla gäng dom är ;)

Igår va vi och förfestade hos Ronjas kompis- Daniel&Marcus. Sen kom sofia och alma, vid 11 tog vi en taxi in till san och fick upp 2 grabbar till på vägen :) När vi kom fram va de sång time.. fick upp födelsedags barnet - sofia upp på scenen som fick sjunga grease :) Haha! Eftersom halmastad är rätt litet så stängde de kl 12 :/ Jag försökte ju få med han som jobbade men han va tydligen förslovad och jätte stel :/ HAHAH ! Men men vidare till B&B där de inte alls va lika mkt folk, men jävligt ball ändå ! När de sen stängde skulle vi på efterfest hos några men vi råkade komma tillbaka till Danniel&Marcus, där fick jag vääääärldens godaste mat. Jätte bra!

Idag, ska vi antagligen ha filmkväll med lite folk, men man vet aldrig. Vill på fest hos dom vi träffade igår. men vi får väl se. Jag skriver nog lite konstigt men de är faktiskt inte mitt fel, de e alkoholen sen igår :P

Nu slutar jag, imorogn kommer bilder och så.. måste springa in och äta Tonys mat nu! Puss&Kram!

P.s FICK BÄSTA SAMTALET NYSS ;) haha


Lite senare;
Vet inte riktigt om de blir någon film kväll :/ Öppnade nyss vår första öl och grabbarna sitter och spelar gittar. Så jävla mysigt, asså man märker verkligen vilken vänskaps kärlek dom ger varandra ! :) Jaja, jag har städat HELA tonys kök, så nu är de mkt finare än förut. Jag har oxå tvingat han att städa toaletten, så de gör han. hörde att han plannerar att skrubba golvet i hea lägenheten! UNDERBART TONY! hahah, jajaj vi hörs väl sen eller imorogn! PussKram / Mick

/Micke!

+
Jag fick nyss höra
:" Man måste ju bli vuxen någongång" AV HELT FEL MÄNNISKA! Varför inte bara säga som det är ?! Bajs bajs bajs ! Nu är jag arg ! HEJDÅ !

Hallå eller ?!

Va hände med vädret ?! De va ju värsta mysigt igår, med sol o så.. O självklart blir de snö !! Aja, inte mina problem om en timma tittar jag på tåget till Halmstad, o där snöar de inte ! Har jag hört iaf :)
Vädret gör att man inte är lika toppad, de suger. Men va fan. De är helt okej, Jag kan ju äsga att jag kommer se ut som en jävla packåsna med mina väskor sen, KUL!
Som ni ser har min vän Molle fixat iordning bloggen som nu är JÄTTE fin ! :)
Nu lämnar jag er, tills på lördag, o jag hoppas att jag sa få riktigt roligt. Ska bli kul o se saknade ansiken o korgar ;)

TEQUILA HÄR KOMMER JAG ! / Micke

:)

molle här ! (:
då var halkan avklarad ! faan va gött. och nu dröjer det inte långt till uppkörningen ! wohooo
fast jag är jävligt nervös :P haha man skulle ha kört upp med sin körskolelärare!
då skulle det var lugnt juu .. anyway, tillbaka till halkan, asså det var sjukt kul !
fan haha fan vi skrattade .. träffade en tjej där som gick i högstadiet tillsammans med
mig, världen är bra liten ;D a fan va kul det var haha vill göra om det igen !
de senaste dagarna har jag faktiskt - tro det eller ej- suttit hemma och pluggat heela dagarna !
jag är fan stolt över mig själv ! har så jävla mkt nu i skolan och det är bara skönt att ha allt gjort innan praktiken!
nästa vecka blir en lååång vecka tror jag nog... fan måndag teoretiskt slutprov, ons - vara med på grupp 1 slutprov,
torsdag mitt slutprov. fan jag kommer aldirg hitta bestämma mig vilken dukning, drink och servettbrytning jag skall ha !
hoppas det går bra i alla fall :) det gör det nog :P
ne nu börjar Greys Anatomy igen!

/xoxo molle ♥



They call me The Wild Rose!

Yo, yo, yo. Halmstad imorgon. Whohoooo ! Mik o Noj is back ;) Haha när men ja är helt toppat inför "resan" .. Faktiskt, pratatde med pappa idag och de är precis som han säger. När man väl har varit där så finns de allltid något som man saknar därifrån .. Typ :/ Försöker proppa in massa music på Mp3, men den vill inte riktigt. Hmm

Va på Mölndlas sjukhud idag, försökte lägg in mig på psyket, men jag va tydligen för frisk :P Nää skämmt o sidor, ja fick lämnat mitt cv till maddes chef.. och de är ju bra.

Börja bli förkyld med, helt otroligt. bara fär att alla andra blir de så vill inte jag. VILL INTE !! Bajs. Men de löser sig ;)

Har blivit en trogen LIVERPOOLare ;) Haha Efter igår kväll finns de inget lag som är bättre, utan Sverige då.. ¤-0 Vann dom med igår .. Håller tummarna inför lördagen ;)

Hmm, Molle pluggar på som vanligt. RIKTIGT stolt äver dig hjärtat! Molle e fan en otrolig liten valp.. Me love ;)

Nu gick jag, PYssoKröm / Micke

ÄNDRADE PLANER !

Okej, jag vet att jag sa att jag skulle med och fira Emely. FÖRLÅT MOLLE! Men de ser ut som solen skinner i Halmstad för min o Ronjas del! Wiiiiie, im back in the game ;) Fan va ball de ska bli, bara tanken på att komma tillbaka till halmstad får mig att pirra. Hahah de ska bli en helg vi inte ska glömma Noja ;)

Detta betyder oxå att de inte blir någon Golden i helgen!!!! HÄRLIGT!

Idag va de avslutning, skönt! Sen åkte jag in till stan o mötte malin o åt sushi ;) Sen fick ja ett medelande att jag skulle komma hem och dricka öl och snacka skit med familjen.. De lätt underbart, bara att kl va 1 ! Hahah rolig familj man har! Hahah men hem blev de, och öl o cider med. Nu ska jag mingla lite på rummet o planera ;)

Puss&Kram! / Micke




P.s Tänker på dig Emma mitt hjärta !

Michael Jackson - Beat It!!!

De kommer gå sjukt bra imorogn Molle ! Jag håller alla tummar jag har ;) Idag har de varit en hård dag :P Kurs har man haft, tvättat har man gjort .. Aa de va väl de. Iaf, imorogn är de avslutning på kursen, sen blir de "ungdoms garanti" på arbetsförmedlingen. Jag tvingade dom att köpa en tårta imorogn :P Haha, nog tråkigt! Jag har stolt sökt massa jobb idag ! På torsdag blir de ju rock baren med Noja o hennes polare, sen skulle vi fira Emely på fredag.. INGEN GOLDEN! Säger jag bara ! Har en Michael Jackson kväll idag ;) Härligt!

Ja, ja. Ska hälsa på Madde på Mölndals sjukhus imorogn.. Hon har legat på spyket ett tag nu :P Nääj, hon jobbar ju där :) Sen blir de nog en tripp till Burgåden. Yeah yeah, See u.

PussKram / Micke




Bjuder på den ;)




- P.s När jag mötte Dino i lördags va de inte bara okej, utan FANTASTISKT !
HAHAHAHHA !

tjooosan troosan :)

molle här:)
vilken lättnad som tagits bort från mina axlar :d haha är klar med tre skolarbeten och håller nu
på med det fjärde. 3 down 6 to go ;D haha omg ... jag fixar det ..
får göra typ 2 om dagen tills vi går ut på praktiken så blir det perfekt ;)
de bästa låtarna just nu är conga med gloria estefan och whiskey lullaby med någon ... :d
och såklart EMD ! hahah dom är fan grymma, det trodde jag faktiskt inte innan;)
så då är det micke har sagt sant trots allt :)
och imon blir det halkan ! o herre guud haha ..
liite nervöööös :P men det går nog bra tror ja ! hoppas det :)
haha jag har ju jossan där som moraliskt stöd :P
nee måste fortsätta plugga nu, tänkte bara skriva några ord ;)

/xoxo molle



Nykterist ? Javisst!

Okej okej okej, först va de planerat att jag skulle få med mig Mammsen ut. Men inte de, då skulle hon ligga henna o se film, OVANLIGT! Så de blev en sväng till Golden ändå .. HELT NYKTER som jag va, hade jag faktiskt rätt kul :) Men ju senare de blev började ögonlocken falla ner.. Först hade jag planerat att ta 2 bussen, men den missade jag ju självklart ! .. Så fick gå tillbaka :/ tillslut möte jag Dino o kom på halv 4 bussen. Helt okej. Lasse o co va på golden med, haha .. självklart blev de mkt roligare :)

Aa, kommit fram till att de e dagt för pausen från Golden nu. Orkar inte springa runt där som en 13 årig stalker :/ De e inte riktigt min grej, med de e svårt när alla man känner är där. Men de löser sig, jag ska allt hitta ett nytt "hänga"- ställe.. Med "normal" personal :P

Även fast de inte blev någon alkohol, så har jag sjukt ont i huvudet idag.. KONSTIGT!
Nu gicke jag iaf! Puss&Kram / Micke


Oj vilken kväll!

Haha helt galet hur full jag blev igår asså !

Jag, Sandra, Linda och Della satt henna hos Della och förkrökade lite.. Hennes mamma och pappa kom efter ett tag, underbara människor ;) Vid halv 12 tog vi bussen in till Golden. Oooh, de bara pirrar i magen när jag tänker på de :P Haha Där va vi iaf, massa folk kom. Visste inte riktigt vart jag skulle sätta mig så jag spran runt som vanligt. Dansade på stolar, hoppa o skrek.. Oj oj de va livat! Sen från ingenstans kommer Tony och kidnappar mig.. o så hamnade jag på nått jävla rave någonstan.. Haha men full som jag va, sepade de inte så stor roll vart jag hade hamnat. Jag dekade vid baren.. Efter de är minnet suddigt. Men jag vaknade hemma hos hillevi med alla klädder på. så de slutatde bra :)

Äntligen fick jag pratat ut med Mr ---- ! Haha, PERFECT ! Känner ingen ånges över gårdagen. tycker den va helt okej, men jag måste nog sätta gränserna med alkoholen!

Nu kom pappa och Lillan hem med mat. See ya ! Puss&Kram /Micke

seegt

sitter hemma med melina och linnea .. tänkte att det skulle bli en vit helg för mig i helgen ..
inte för micke .. haha gissa vart hon ska idag ? . Verkligen inte golden ;) hahah :)
iallafall, så ska johnny tydligen ha fest eller nåt imon så då kommer antaglige det här vita förstöras ..
haha, får ta det någon annan helg ;)
måste oxå säga ett STORT GRATTIS till våran vän emily som blir hela 18 år idag ! haha :P
stor du är nu :P schpännande att gå ut på ditt eget leg:P
när jag sitter här så tänker jag på sommaren .. fan va gött det skulle vara med lite sol och värme nu !
fan man blir ju deprimerad av detta vädret, regnigt och tråkigt .. uuuuuuuuuush :P
ne ska prata lite med linnea nu , tänkte bara skriva ett par rader så micke blir glad på mig ! ;) puss på dig! :)

/xoxo molle



Hohoho.

Dj Tomek & Lil`kim - Kimnotyze :) Bara för att jag sa att jag skulle ladda ner den. Haha Drar fram fina minnen ;)
Nu e kl snart 12, vaknade sen för en gång skull.. Fredag idag då. HELT OKEJ ! Va ska jag gör idag ? Hmm, på deagen blir de väl att vara hemma om jag inte åker och möte Molle en stund ( Får se ) Sen ikväll .. Haha, aa vi får se. ( INTE KUL )

Drömde sjukaste drömmen idag, helt sjukt.
men jag är osäker på om ja faktiskt tyckte om den eller om de va lite skräck i de hela.. Men ja sov gott iaf, lite svett va med oxå. Tror de va en bra dröm ;)

Jaha de va väl de, jag va nog rolig idag. Puss&Kram/Micke

Hand i hand..

"Gör som Micke, ta en tugga av Molle" ;) Så klockren kommentar ;) Okej, idag va jag på la kurs, en " må bra" dag typ.. haha  Sen åkte jag in till stan och mötte Mami och Pernilla. Jag och Pernilla tvinga mamma att gå till sushi restaurangen.. Stackars mamma.. köpte 7 bitar och smakade på en.. Haha inget för Mami helt enkelt. Sen sprang vi runt i affärerna .. Kom hem med 2 par skort till o en vin flaska. UNDERBART ;) Sen deckade jag en stund, nu e jag på topp igen.. Ikväll kommer pappa hem! ( Hmmmm )

Ja ja, fredag imorogn, de betyder att de e en lång-dusch som gäller idag ;) Wiiie.. Haha ! Nu går jag.
Puss&Kram Micke


Vasa dyy `?!

Arg/ont i ögat-Micke ? Nu va du inte snäll Molle. Jag får ju ont ibland, de vet du.. Fan ser ju ut som quasimodo fast puckeln där fram :P Haha
Sitter och pratar med mamma nu, kanske blir en liten resa för 2 i maj.. Låter himmla skönt om jag får säga de själv. HÄRLIGT!
Va i stan idag .. De blev lite köpt faktiskt.  2 par skor, 1 klänning, 1 "jacka", lite smyken mm. UNDERBART! ;)

Men men nu ska ja duscha mitt fina hår, o fixa mig lite .. Puss&Smek/Micke




!

sitter och lyssnar på EMD ! woohoo . ahaha dom är grymma ju !
konstigt att jag inte kommit på det försen nu .. och det är ju helt sjukt att alla 3 kan vara så jävla snygga ..
hahah omg :P snart ses vi igen :P haha ( hemlis, eller hur micke?:P)
och så har man fixat abonemang på tgelefonen nu, hmmm...
får se hur det går .. men det ska nog gå bra hoppas jag ..
skönt att inte behöva springa och köpa kontantkort var och varannan dag ! :P
vast jag var väldigt sur på comviq igår, för han jag fixade abonemanget med sa att det skulle sättas
på igår... så hade de stängt av mitt vanliga kort så sattes det jävla abonemanget inte på.
så jag hade inge telefon på hela dagen .. kändes jävligt tomt faktiskt .. haha
men ändå ganska gött .. inte massa människor som ringer och tjötar på mig ;)
ska åka och träna snart med issapissa:) step blir det !
svettigt o och skönt .. haha man känner sig så bra efter ett sånt pass..
på passen är det verkligen så att man ger gärnet .. och på gymmet så kör man
i den takten man orakr .. så det blir inte att man svettas sp mkt där .. :D
men på steppen, då jävlar haha jag och issa är grymma ! ;)
måsta fan jobba med min miss beach 09 nu asså ..
har inte så lång tid på mig nu och fixa till allt hahahahah :P
men det ska jag nog lösa på ett eler annat sätt ...
sen blir det GREYS ANATOMY ! gött gött ...
sen blir det att jag får sova ensam inatt, kommer inte ha någon arg (eller ont i ögonen eller vad det va;D) 
micke brevid mig som igår .. men jag klarar mig nog , haha :P


/xoxo molle


det skulle vart något, döh ;)

YO !

Måste bara säga att jag gjorde VÄRLDENS godaste spaghetti och köttfärs sås igår. helt otroligt hur grym jag är :) Idag va jag på min kurs.. sen åkte jag hem och fick lite tråkiga nyheter :/  Min syster fick inte lägenheten. Men de komer nya möljigheter !

Sen åkte jag till allum och mötte Molle och Connie, vi sprang runt i .. ALLA affärer tror jag, men ändå blev de bara ett halsband för både min och Molles del. Sen blev de sushi :) Mums. Molle har gjort så jag älskar de nu, nästan iaf :)


Nu sitter vi här, Micke o Molle i soffan med var sin data och minglar.. sen blir de desperate housewives ;) Just de.. Jag har klippt mig med ! Haha De blev helt okej, syns inte så mkt :)


Puss och Kram / Micke



hejsan !

om en kvart ska jag träffa micke och connie och äta sushi !
asså kommer aldrig tröttna på den maten asså MMMMMM :D
haha .. och idag är jag så jääävla seeg .. och så har jag vart arg hela dagen oxå ..
hoppas det går över snart .. inte så nädvändigt att gå runt och vara arg hela tiden haha ...
men egentligen vill jag bara gå och lägga mig .. tanken på allt som mååste göras innan praktiken v 13 gör
mig gaalen :D jag orkar inte . vill bara bränna upp alla skolpapper och skita i allt ..
om man ändå kunde göra det ... hmm ...
på tal om praktiken, jag och zandra ska ju praktisera på swedish taste..
vi var där och hälsade på igår, och alla var jättetrevliga och välkommnande ..
100 gånger bättre första intryck än där vi praktiserade i höstas . så det känns jättebra:)
och dom hade en helt underbar inredning , allt var så jävla snyggt och perfekt..
såg huuuuuur bra ut som helst , allt var där det hörde hemma lixom .. :D
ne nu får jag börja göra mig iordning , så jag inte missar bussen ;)  ...
eller ska jag gå bort ?? .. aaa det gör jag nog ... haha  ..



/xoxo molle


snyggt, eller hur ? :) och så har dom säkert jättegod mat:)



 


Mikael Andèn!

Idag har jag inget gjort faktiskt, va över hos grannen ett tag.. sen .. NOTHING!
Därför har de blivit mkt musik o mkt tankar.
O när tankarna kommer, kommer även Mikael.
De blir jobbit då .. Men va e de dom säger minnerna håller han vid liv..

De är många av våra nära o kära som går bort.
Folk vi älskat o fortfatande gör.
De är nog den tyngsta sorgen, när någon man älskar försvinner.
Men vi måste stötta varandra o älska de som finns kvar.
Jag vet att dom ser oss.. våra ängla.




- Mikael andèn va en underbar man. En man vi aldrig glömmer. Det har gått mer än ett år nu och de känns som en evighet sen jag såg dig. Saknar dina krama ! I våra hjärtan lever du kvar! Önskade du va här, saknar min "pappa", de gör vi alla! Du är himlens bästa ängel! Hoppas du har de bra där uppe, Pappa Mikael!




/Micke




¡hola bonitas!

molle här ! :)
fan, jag pratade med min nya kompis aleksander som oxå ska på gran canarias bartenderskola med
mig.. pratade lite flyg och fan det kommer nog ta typ 10 timmar en väg ! hah det är ju helt sjuktoch typ 4 byten.
men kommer ju vara heeelt slut när man kommer ner !  men men . det kanske är kul endå?
hmm .. det är nog värt det .. fan asså jag läängtar såå mkt ... fan va kul vi ska ha !! :)
idag har jag shoppat skor med rebbe ! Mmmmm jag äslkar skor!
köpte 3 par för 450 kr ! vilket klipp eller hur ? ;) det var ett par slip in, vita. ett par ballerinaskor typ med liten kilklack
och ett par ljusgula tygskor.. längtar till sommaren nu så jag kan använda alla :)
rebbe köpte oxå skor, 2 par för 900 haha ... sucker :P plus att mina 3 var 100 gånger dnyggare än hennes 2 !
på allum träffade vi oxå mikaela, hennes mamma annie , lillasyster bianca och biancas pappa mats :)
trevligt trevligt :) och bianca är så jävla söt :) haha sötaste ungen jag känner i alla fall .. :)
och imon är det skola igen .. fan så jävla tråkigt .. massa läxor och prov och shit :(
men snart ska vi praktisera :) jag och zandra skall praktisera på swedish taste :)
tydligen en jättefin ny restaurang vid operan typ ... spännande :P
ne nu skall jag kolla mitt pet som heter karin :) och spela word callange på facebook.. grymt kul btw ;)



/xoxo molle ♥


snygga bilder som vanligt på oss :) men det bjuder vi på


 


Just idag är jag stark !

Söndag idag då. Helt okej, Gick och la mig kl 11 igår, inte o leka med de där asså. Men de e nog tråkigt att man får massa "skit" i ansiktet för att man e hemma på en lördag.. Va hände där lixom ?! Folk pratar om att jag är ute för mkt o sen när jag är hemma så passar de inte! PUCKO! ;) Nu sitter jag och lyssnar på lite Kenta, UNDERBART!

Idag va jag o fikade med mamma.. Och Mats, Bianca och sen kom Malin och Rebbe. MYS ! Sen blev de att man drog sig tillbaka till vårt kära Mälnlycke :P

Känner att jag har börjat käka, MASSA ! Jag äter helatiden. Och i mitt dumma huvut tänker jag ju " aa men de gör inget för jag har ju börjat promenera o yoga " hahah Jaja Einstein, bra att någon har alla hästar i stallet, NOT !

Nu gick jag / Micke

RSS 2.0