Dagen efter ..

Yes, golden igår då. Riktigt kul att alla va där, HAHA tror faktiskt jag menar ALLA då :P Jag blev nog lite fööör full, men bara kanske. MEN de va ja verkligen inte ensam om, oj oj ni skulle bara se Malin, Dennis, Robban o Jennifer. Hahha ja dooooooog ! Men iaf, de va jätte trevligt. Illa bara att ja kanske inte la så mkt tid på min "garderobs man" som jag gjorde på andra. Men de är helt OK. Efter golden blev de riktigt mkt mat på Mc donalds med Molle, då menar jag JÄTTE MKT.. O ja som skulle tänka på miss beach 2009 :/ Vi får se hur de går.. Sovit jätte myssigt brevid Molle, men hennes element e ju inte på topp så ja har typ bränn skador på röver, Trevligt trevligt :) Nu bler de massa mys, mår kanske inte så bra efter igår.. Inte Moller heller HAHAH.

Puss&Kram / Micke



hej, hej, hemskt mycket hej !

nu är vi hemma hon cooooowboyconyyyy:) sitter ocg tar några kalla och skall dra till GOLDEN DAYS senare wooohoo :D
där vi ska möta alla våra kompisar haha ;)
issa snackar med sig själv och geka försöker borsta ut sitt hår, haha det går bra för dom ;)
ikväll blir'e rajtantajtan vettni ;)
imon kommer vi alla må dåligt tor jag så vi får hoppas att det blir kul ikväll ;)
ha're gött ;)


/partymolle :)


 

Tandläkaren !!!!

Tandläkaren har aldrig varit ett nöje från min sida.. Inte bara de.. sköterskan som stod brevid va ju helt okunig ! Hon visse inte va grejerna kallades, så min "vackra " ( .. ? ) tandläkare blev  vansinig på henne . Helt galet. Men ja kom iaf ut hel. ( Som tur va ) Idag är de Trosdag ( om ni inte viste de ) " På torsdag, på torsdag, på trosdag.. va händer på torsdag" ? Haha de vet inte jag iaf , MEN !.. Imorgon är de fredag, en helt annan lek ! GOLDEN DAYS ! Hur ball som helst, har hört att ALLA kommer ( vilka är alla ) Haha, men de blir nog jälvigt toppat. Micke och molle RÖÖÖJER ! Yes så blir de. YEAH !

Puss&Kram / Micke.

äntligen !

aa äntligen är jag nästan klar med det jävla arbetet, haha fan va trååkigt..
och micke kan inte gå in på bloggen från hennes data så hoppas att hon kan fixa det  snaaart(: för om bara jag ska sitta och skriva här så blir det inte cool, då kan ju vi inte heta micke och molle om bara molle skriver :(
hahah .. men det löser sig :P
ska åka och träna snart så man kan bli av med lite underhudsfett, ränkar med att bli miss gran cararia 09 förstår ni ;)
och micke oxå, för hon ska komma och jobba med mig så kommer vi bli jätterika och jättebruna (:
haha nu ska jag försöka avsluta det jävla arbetet om ungerska viner;) och så måste jag ju kolla hur mitt pet mår :D ahha
micke sa att jag skulle fixa ett pet eftersom hon är kär i sitt, så nu håller jag med på och bli det tror jag :)


/studerande molle


Tjabba, tjenna, HALLÅ !

GOOOOODMORGON !! Här i Partille lyser inte solen och barnen springer inte ute och leker. Men trots detta har jag sovit JÄÄÄVLIGT bra brevid Molle. Själv har jag hittat mitt livs kärlek på facebook - Pet Society! Något jag måste rekomendera till alla ! I övrigt försöker Molle plugga på här, de är mkt för henne i skolan nu, e ganska positiv att man inte behöver oroa sig för de mer..

 / Arbetslösa Micke

Malin (Molle) & Mikaela (Micke)

HELLOOO :D

Detta är ingen vanlig blogg, detta är micke och molle, ying & yang, black and white, choklad och vanilj, eld och vatten, salt och socker, sött och surt, piff och puff - MIKAELA OCH MALINs blogg ! ;)
Vi försöker skriva så ofta vi kan, ni lär ju höra från oss i alla fall .


tack och hej, puss och kram, kyss och smek, vink & blink
/ MM.

v: Malin h: Mikaela

RSS 2.0