och övergivit mig...

hon har skaffat en ny blogg :'( HAHA
får la se det går nog åt skogen med denna ... :D
♥♥♥


micks har lämnat landet ..

ush, nu har micke åkt till norge... hon har lämnat mig :'/ kommer sakna dig min mikaela .. men hoppas att du får det jättebra och trivs i oslo.. :) ska boka intensivkurs idag tänkte jag .. och då får vi hoppas att jag har körkortet inom några veckor !:) då ska jag komma till dig och hälsa på .. nu får dubörja skriva här och berätta vad du gör på dagarna och hur du har det .. eftersom det är nog inte gratis att prata i tele med norge.. :D love you <3

VAD ÄR DE SOM HÄNDER?!?!

När blev killarna i stan tjejer?

Om jag träffar dig på krogen betyder de inte att jag vill att du ska ringa varje dag, de betyder inte att vi ska träffas varje helg och äta middag tillsammans.
Om vi började prata på intrenet så betyder de INTE att vi ska träffas i verkligheten, de betyder inte heller att du ska skicka inlägg till mig var och varannan dag även fast jag inte svarara.

Absolut någon dag träffar jag en av er som jag vill äta middag med och han ska ringa varje kväll, men tro mig små gossar ni märker när intresset kommer. Och om ni killar ska fortsätta på detta viset får jag nog fly från lander!

Alla dessa smtal..
Alla dessa känslor..
Alltid vill dom träffas.

Blir så trött.. Nu får jag nog go och sova lite. Godnatt!


RSS 2.0