haaloooo :)

nu har jag kommit hem från sälen ! det känns båda bra och dåligt faktiskt..
vi hade väldigt kul och allt var bra men fan det är alltid gött att komme hem, vart man än har vart ;)
haha så har emily pussat självaste anders bagge :O haha jävligt kul,
och rikard kommer aldrig släppa det , det kommer emily få höra heeeela sitt liv ..
vi följde med honom och hans vänner hem och efterfesta en dag , det var trevligt och ganska roligt ..
lyssnade på en av dom som sjöng, och den andre spelade gitarr.. grymma var dom ;)
dagen efter det förljde emily med dom igen... men då var jag hemma och var bakis.
missade inte så mkt, annat än när dom hade kommit hem så hade nån av dom tappat bort nyklarna så
emily och dom stog där en stund sen fick de göra söndr ett fönster så de kunde öppna dörren.
men det visade sig att man inte kunde öppna dörren inifrån heller så restan av kvällen fick se ta sig ut och in genom ett söndrigt fönster :P hahaha
och som ni vet så såg vi EMD ! haha fan va snygga dom äär !...
fast jag är inte kär i dom som micke är, det är lite konstigt tcker jag :P ha förlåt micke :P
men jag trodde att mattias var erik och tvärt om så det är ERIK som är snyggast nu enligt mig.
jag träodde det v ar danny men nu ha jag ångrat mig  :P
aa jag var ju inte heelt grym på skidor asså men jag kom ner i alla fall :P hahaha
dom andra fick vänta påmig ibland men fan jag hade kul i alla fall :P
och så träffade vi stockholmarna! så jävla sköna asså :) sara och oskar ;)
bra sällskap i backen och när vi var ute och festa :) synd att dom bor så långt bort bara ... .
haha hur vi träffade dom är en ganska rolig historia men det skall jag ej skriva här ;)
jahaajaa.. nu sitter jag i alla fall hemma i min goa soffa igen och kollar på melodifestivalen med mina systrar
melina och edina :) och tar ett glas vin .. hhhaha det låter så jläjligt vuxet men men :P
ska bara ta det lugnt idag så ska jag köra lite imon så jag kan ta det jävla körkortet snart ! ;)
ne nu ska jag kolla vidare och smutta på mitt baginbox-vin :P


/xoxo molle




åh, kom och ta mig snygging ;)

Whoooooow !

Toppen kväll igår ! Sexpartyt blev väldigt lyckat! Vi köpte en del, så de va ju bra :) Vid 10 tiden åkte jag inte till stan o mötte Vlado en stund, innan vi begav oss mot Golden days. Där träffad vi massa "kända" ansikten från hela göteborg, trevligt trevligt. Med de blev en tidig hem resa. Min kära granne kom, så vi tog en sväng till Mc donalds o froda massa fett :P Haha, Nog skönt att jag vaknade 8 av min kära bror, men som tur va somnade jag om. Idag kommer Molle hem, hon planerar en hemma kväll med melodifestivalen, vin o gott prat. Vi får väl se hur de går. Nu måste ja ner o köpa något snacks åt magen..


Puss&Kram/ Micke


Självklart!

Molle träffade självklart EMD igår!  MUPP !! Hon hade pratat lite gott o så Haha, Men en annan självklarhet är att hon inte längre är "kär" i Danny utan går över till MIN Matte ! DUM! Man man va ska man gö. Smaken är som baken- läcker ;)



/Micke

Tjabba!

Idag har jag varit på ett JÄTTE VIKTIGT möte ;) Som gick rätt bra, jätte bra faktiskt. Har fått sjuka räkningar nu på sista dagar, de suger bajs typ. Men men man måste ju betala dom, så e de bara ;) Har ganska ont i magen, nu när jag vet att snart ska Molle vara "nära" EMD! idag smäller de typ. Tro fan att hon ringer och säger de 1 gång i timman med :P Haha hon är rolig, hon!

Just de, fick göra ett "prov" på hur mkt alkohol jag dricker idag :/ PATETISKT! Haha de va tydligen för mkt, en tjej i min ålder borde dricka hälften av de jag dricker när jag går ut. KNAPPAST! jag vet 1000 andra tjejer i min ålder som dricker mkt mer än mig ! Jag blir förbanna :P haha

Imorgon ser min dag rätt full ut. För ska jag till kursen 9-12, sen ska jag hem, sen ska jag tvätte 13-16, sen ska ja fixa mig :) O sen till Madde.. O sen .. ?! Får vi se ;) De börjar bli lite tråkigt att bara jag skriver, då blir de nästan bara en Micke blogg, MOLLE KOM HEM !

Nu gick jag/ Micke

Malin (Molle) & Mikaela (Micke)

TRÖÖÖGT !

Ännu en dag på världen bästa kurs ;) Not. Idag lärde vi oss hur företagare "väljer" arbetare :) Sen blev de en tripp till stan för att möta Madde .. Hon skulle shoppa o jag skulle hämta papper från banken. Sen åkte vi hem till madde o sepla lite tv spel o va allmänt mysiga :)

Imorogn kommer Molle få se EMD, de e så sjukt orättvist ! Helt galet ! Och grejen är att hon vet att ja blir arg så klart att hon ska retas ännu mer ! DUMMA MOLLE !

I övrigt.. Inget som har hänt skulle jag tro. En mamma som är arg för MINA misstag, en "vän" som sviker ett x som missförstår och en molle som inte e här när hon behövs.. Annars e de HELT OKEJ ! :)

Puss och Kram/ Micke

Musik.

Tja, sitter o laddar ner massa album nu så ja kan gå på min dags promenad.. De går ju sådär fort får jag ju säga då va, men men. Mamma har nu mera också skaffat sig en blogg (Thaimammas.blogg.se) Lite gulligt om jag får säga de själv. De känns sjukt jobbigt att inte få vara med henne och bianca. Men som jag alltid säger JAG ÄR EN ENSAM VARG!

 Igår va johanna här, vi åt ( mycket ovanligt ) och låg o pratade. Men som vanligt ska hon decka i soffan efter sex and the city :P Haha.

Imorgon är de kurs igen, sen e de mega möte på torsdag. Sen e de helg IGEN. e rätt nöjde med att jag va hemma förra lördagen. De va ändå helt okej. Men på fredag måste ja hitta på något bus ( INTE GOLDEN ) jag har skämmt ut mig nog mkt där nu, de får lugna ner sig ett tag :P  Men madde ska ju ha sitt sex party på fredag så de kanske blir att man går dit innan (?!)

Va finns de mer o säga, Jo.. Jag, Ronja o lillan började YOGA ( eller hur de stavas ) Idag, vi planerar starkt på att göra de varje morgon framöver.. eller iaf jag :) Pappa är inte hemma så de e rätt lugnt o skönt här hemma! Saknar mamma massa. De e fan skit jobbit att vara så mammig som jag är. (i min ålder.) GALET! Men men låtarna börjar bli klara nu så jag får lägga in dom på Mp3 så ja kan gå. Ha en bra Tisdag!

Kyss&Smek/Micke

Vi!



Micke och Molle

Micke (Räv) - Mikaela
Molle (Hund) - Malin

BÄSTISAR !



Hej hopp !

Måndag idag ! Har varit hemma o slappat framför tv heladagen. Sjukt skönt. Kollade på Patrick 1,5. Något jag rekomenderar att ni ser :) Johanna kommer snart, ska bli sjukt mysigt. har inte träffat liì sis på länge nu! På onsdag - Fredag e de kurs som gäller. Kul !.. Not.
Satt o tänkte förut. Jag har kommit in i en "hata-alla-killar/män" - period HAHA De är nog tråkigt. Har värsta mördar planerna för vissa :P haha. Men ja e ju så snäll så de e bara tankar :/ På torsdag kommer EMD till malins party ställe. SJUKT ORÄTTVIST ! De är ju inte de att ja är svartsjuk, nej nej..
Iaf, MITT PET ! de va längesen ja pratade om Ulla! Hon mår sjukt bra. Har fått ett nytt hus, nya rum o allt!
Men men nu kommer Johanna, så ja får dra. Ha de bra folks ;)


Puss&Kram / Micke







Tjaaa !

Okej, för de första blev ja RÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ dissad i fredags, helt galet. Mitt hjärta har inte börjat slå sen dess. HAHA, otroligt va killar e kapabla till. För de andra, Mr R ( nämner inga namn) har gjort de igen.. o igen .. o igen .. Hahah om någon i denna lilla värld är patetisk är de fan DU ! Sen har ja hittat en ny gran-vän, verkar väldigt trevlig faktiskt :)

Helgen har varit helt okej, utgång i fredag o mys i lördags.. ( EMD GICK VIDARE!! ) Idag va ja o åt lunch med mamma o Bianca, de va oxå väldigt mys. Så nu är man hemma i "mitt älskade hem" igen.. Men de e jävligt nice för ja tycker mkt om ROnja faktiskt ;)

Malin har skoj med skidorna, o planerar att kanske åka o hälsa på ihelgen ? vem vet. Ja ja, nu måste ja hoppa in i duschen. Sen blir de SNÖBOLLS KRIG på gården :D haha

Puss o Kram /Micke

Im on fire !

Okej, Igår åkte jag en sväng till J.. Kolla lite film o så. Somnade faktiskt väldigt tidigt.. Mkt bra! Idag va ja o fikade med Mammsan. De e sjukt jobbigt o inte bo med henne längre . Som ni alla vet åker Molle imorgon, men de gör inget för jag ska föra bort Linnea hade ja tänkt! :) Får väl se om hon tillåter det .. Idag kommer alla (Pappa) - Syskon, hoppas på en fet myskväll. E ju hemma för en gång skull ;) Nu måste ja springa iväg en stund, Bruce väntar på mig ;)

Puss&Kram/Micke

sälen, here i come ! (:

heeej! molle som skriver ;) :D
imon så åkerjag till sälen så kommer inte att skriva på hela nästa vecka,
så när jag kommer tillbaka så ska micka ha skrivit varje dag! eler huur ??? ;)
herre gud nu när jag tänker efter så var det typ 4 år sen jag åkte sist :O
haha hur skall detta gå ?? men jag tor jag jag ska testa snowblades.. känns så klumpigt med skidor och snowboard vågar jag itn testa :D  såå aa jag kör på snowblades så får vi se hur det går :)
ska i alla fall till skolan snart . så segt at börja så sent sen sluta så sent.. fan jag har varit vaken sen kl halv 10 typ...
i o för si så har jag ju hunnit packa det mesta och så men fan nu de senaste 2 timmarna har jag bara suttit här
och inte gjort ett skit ! men men ... aja .. slutar seent som fan idag :( 10 typ .. ush !
men snart är sklan över ! så jäävla gött .. längar tills studenten nu som fan ,...
och ska åka och kolla på balklänningar snart:) jag ska hitta den finaste av alla :D haha hoppas jag .. (om den inte är för dyr) fan det är helt sjukt hur dyra vissa balklänningar är ! typ 4 papp eller nåt .. ush .. men det kanske är värt det ?
ne nu måste jag springa till bussen ... ska möta zandra i allum innan sklan och gå till baksne och öta lite sushi förhoppningsvis :) det är nått jag skulle kunna leva på asså .. finns nästan inget godare :) mumma!

/xoxo skidproffset(!) molle

Yiiiiiihaaa !

Aja förlåt då Molle, men ja har haft lite för mig så att säga.. Men men Haha de har ju hänt så mkt att ja inte vet va ja ska sriva. men allt e sjukt lungt iaf, med Molle med :)
" Ön, tvö, trö, för, allö gözzar möste blör. Öm du änte tikir öm, Ööhstick hör i föm !! "
Ja, förlåt för detta onödiga inlägg, skriver imogon. så blir de bättre!
 Pöss o Köm / Micke

aalo :)

molle här igen .. fan va dåligt micke skriver då .. jag har ju inte skrivit för att jag ointe har internet..
och hon bara skiter i det ... därför ska jag lägga upp mickes snyggaste bild här nere :D muhhaha
sitter just nu och lyssnar på fame- give me your love .. haha den är så skön den låten
man blir glad av den :D och sarek - genom eld och vatten :d haha grymma är dom ..
så hade jag tänkt att träna idagmen conny och dennis ska åka 8 :O'
det är alldeles för sent .. och issa ville inte gyma tror jag :/
ska ringa henne snarft i alla fall ..
har nyss kört oxå på tal om köttbulle :D
gick jävligt bra faktiskt ;) måste bara jobba mer med teorin sen har jag det jävla kortert ;)
haha läängtar som fasiken.. :D men conny kommer nog få det jättesnart tor jag :)
/xoxo molle




hejsan hoppsan ;D

molle häär! , fan har inte srivit på ett jävla tag nu ...
det beror på at jag har inget internet i den lägenheten och linnea bor i för tillfället..
på tal om den så är det en väldigt liten men mkt mysig lägenhet i kortedala,
som jag och linnea lånar av hennes syster tills den 15 mars ;)
nu sitter jag här i min ensamhet på alla hjärtans dag och äter min systers goda mat :)
snart ska jag träffa micke och linnea så skall vi åka till lerum....
hahahah & micke var såå rolig igår, fan va full hon ver - som vanligt !
har roliga bilder på henne oxå :D
när jag lagt in dom på datan så lägger jag upp dom här så ni kan få er ett gott skratt :D haha


/xoxo molle



Kärleksdagen e på topp ;)

Okej, gårdagen va GALEN! För va ja på min utbildning, lika trevligt som vanligt :) Sen åkte ja hem, fixa mig lite gran och begav mig till Musslan. Däe satt vi, jag Musslan, Josefine o Tommy o började på vår första drink ;) Efter en timma eller två begav vi oss mot linne hem till .. Aaa hem till någon, o när vi vväl börja dricka där kännde ja att nää nu fan e jag full. Men som om de stopar mig från att åka till GOLDEN DAYS :) Haha oj va händelsefullt de va där. Mina strumpbyxor försvann, massa folk, massa kärlek, bröt massa is. Helt galet. Asså ja kan bara säga att ja e jäääävligt nöjd :P Sen kom ja hem iaf, o trött som ja va öppnade ja dörren till mitt rum. EN MAN LÅG I MIN SÄNG! ahaha ( bana ) O full som ja va så tänkte ja ju inte att " men ja läger mig i biancas säng" utan ja sprinhger in till mamma, väcker henne o deckar i hennes säng .. så sjuk e ja :/ Idag e hille på fest humör, vi får väl se va vi ska göra åt saken. e så jävla bakis nu så jag orkar inte riktigt tänka på de just nu. Iaf, hoppas ni får en kärleksfull dag så ses vi på krogen ikväll ;)

Puss&Kram/Micke


Haha måste ju bara lägg till att ja e jävlig nöjd !


Okej.

Kännde att ja inte ville skriva på ett tag, eftersom Molle inte kommer göra de. Men eftersom hon tvingar mig hålla blogger vid liv så får ja väl göra de. Haha. Igår va de Firre fest hos Hille. De va rätt nice, tills de gick utför. HAHA, illa va de. Men men, imorogn e de utbildning som gäller.. på fredag med ! Bläää. Men de måste ju göras. Sen ska ja till tandläkare med. Nog kul ! NOT!. Han stirrar på mig helatiden :/ Just de haha, de va nog tråkigt när mamma och pappa`s gamla kompisa skrev till mig på Facebook, lite ironoskt. (Förlåt) Snart är de allahjärtans dag. Guuuuuuuuu`va mysigt :) Nu ska ja söka lite jobb hade ja tänkt så vi höres.

PÖSSSILUSSE ! / Micke









Jag kan inte sluta tänka på dig, jätte jobbigt. Va ska jag göra ?! De är inte likt mig, och de är inte som förr. Jag försöker o jag skulle gjort de för dig. Men ja vet, de e inte möjligt just nu. Och de är okej, men ja vet att du känner de med.. Förlåt!

Yo ,yo, yo ! ;P

Måndag idag, Inte mkt som har hänt, känner väl fortfarande bakis sen helgen :/ Vänta på min kyckling med ris nu, den där diet pulver skiten höll inte för mig. Men nyttigheten sitter nog fortfarande i ( Hoppas vi :P ) Hille ringde för en stundsen, blir väl att man hitta på något med den geten ;) Men men, de va mitt blogg inlägg för idag ( Wiiiie )

 Puss&Kram /Micke ( Molles halva ) Haha.




Tja typ.

Va hände :/ Sticky sög ju häst snopp. Jonnie kom inte in ( va fööööör full ) Madde drog hem efter en halv timma, o resten kännde ja inte haha. sen gick ja o Emelie till .. Golden  ( haha de börjar bli patetiskt typ ) Iaf, Emelie och jag bestämmde oss för att : "ikväll ska vi bli fulla !!" O så blev de, aj aj aj va ja får stå i idag. Slösa masssa pengar, minet på att ja har träffat massa folk börjar komma.. Illa e detta, inte nog med de, vi fick ett sällskap på 3 tjejer som va mer än villiga att skaffa nya vänner ( HAHAH ) där satt vi, jag och emelie, fulla som fettet i smör  med 3 konstiga tjejer.. Från ingenstans kommer SIMON... o JONAS.. O ELIAS (?) va händer där ?? hahah jätte trevligt faktiskt. kvällen tog sitt slut o goa som jordgubbar gick vi hem o decka ;) Men i grund och botten hade jag en trevlig kväll. Nu ska ja hoppa i ett långt bad o bara ta de lungt. Något ja rekomenderar till alla :)

Puss&Kram/ Micke kamel




heeeeeey ;D

MOLLE här :D micke är jättefull haha, pratade med henne nyss och jag tycker synd om henne,
för hon lär ju inte må bra imon ! hahahah :P
tydligen så har hon inte vart så full på länge så det låter inte så bra faktiskt ;D
aja, nu har jag nyss kommmit hem , har vart  hos min kompisa rebeckas pappas 50årsfest.
haha hennes pappa är fan en go gubbe :P han vandra ut på händerna på scenen vi hade där!
haha jätteroligt ;D men rebbe har nog aldrig skämts så mkt :P läjlig hon är va ? :P
och så var det jättekul att se alla äldre människor dansa!
det är äldrig tråkigt ! ja och anna och rebbe satt och skratta hela tiden haha ...
och så frågade dom mig om jag ville börja i deras dragkamp-lag
hahahahah när jag hörde att det fanns sånt första gången så slutade jag inte skratta :P
rep sen mutta , eller hur var det rebbe ? :P hahaha
ne nu tror jag att jag skall gå och läga mig så jag är pigg och gla imon ;)



/natti nattt molle



Mysterious Girl..

Haha, fy fan vilken ångest för igår !! hahha, ser bara hur mobbad ja såg ut.. hahha . helt galet. Iaf, ikväll blir de antagligen utgång med Madde o Emelie + co. eller kanske några glas vin med mamma ?.
något blir de iaf. O jag läste bloggen från igår, han heter nog Magnus tror ja :/ ( Förlåt )
Illa illa men men nu blir de dusch o smink till "Peter Andre - Mysterious Girl" haha
Puss o kram / Micke

Okeeeeeeeeeeeej!

Idag har ja blivit kät på nytt !!!
Vi börjar från början : För va jag emma o några hemma hos Em o för festa med vinet ;) hahah sen åkte vi inte till stan. men eftersom em ine kom in på inferno fick ja o em åka till brunnsparken. Inte nog med de,em gick o träffa dalle, så där stog ja själv.. Va ja gör man i bunnspraken kl 1 själv..  JO man gåt till golden days :D haha.. O inte nog med att mina män ray o " gamlestands vakten" va där, de va en ny vakt !!!!! MARCUS ! herreguuud ja vet inte va ja ska säga !! ja dog, sååå sjukt skön humor, o helt jävla.. ja vet inte .. COOOL!!! o inte nog med att dom höll mig sällskap i min ensamhet hela kvällen , marcus körde mig hem.. Jag har aldrig varit så kär :D hahah ja doooooooog. Nu är kl iaf 4 o ja vet inte riktigt hur eller vad ja sriver,så ja skriver liter mer imogorn.  Puss och godnatt !
ä´

/Micke is the shit
!


tjoosan troosan ;D

nu sitter jag hemma och ska snart hoppa in i duschen tänkte jag.
har kommit hem från ett svettigt gympass med issa :)
tänk va vi är duktiga som går till gymmet på en fredag ;)
kännsa väldig häsosamt faktiskt att ha börjat träna igen, kroppen blir så mkt piggare :)
idag ska jag melina och linnea hem till emily och ha smiknparty :)
hennes syter alle har nämnligen börjat sälja mary kay-smink!
och det märket är verkligen jättebra :) det som är lite dåligt är att det är så fruktansvärt dyrt haha :D
men det gör inget. ska man ha bra produkter så får man betala lite mer ..
sen ska emily "mästerkocken" laga mat till oss oxå. :D
så ska vi dricka lite oxå ;) man bara lite hade jag tänkt. har faktiskt köpt vin idag ..
det är inte så ofta det händer ! haha ..
neee men nu måste jag slänga mig i duschen, kan ju inte sitta här och lukta apa !


/xoxo molle



Amg is the shit !

Hej, hallå! Varit på mitt första Amgmöte :D Haha de gick faktiskt väldigt bra. Känner att ja får många möjligheter och mkt stöd i mitt arbetslösa liv :P Min grupp e rätt rolig, den älsta kvinnan e typ 63 o jag är yngst. Men ja tror de kommer gå bra, har världens bästa caoach. Hon heter Lisa :D Så nu är jag inte arbetslös så länge till :) Har fått gjort massa idag, betalat räkningar, promenerat. Funderar på tränning?. Ingen ide att bara gå ner i vikt med den där kuren..måste tränna mä så ja får värstacooooola kroppen :P haha  ;) Igår va ja o W på restaurang- thai restaurang .. Skit gott faktiskt. Men de förstörde min kur lite, så idag har jag varit sten hård. Har lyckats rätt bra.. Imorogn e de fredag. skit kul.. O en fågel viskade i mitt öra att alla barn i skolan har lov nästa vecka. E de så Molle ?!  Isf ska jag och Molle hitta på MASSA BUS :) Nu ska ja leka lite med mitt Pet, har sett att Molle börjar komma in lite FÖR MKT i de där. Hon får fan inte skaffa finare hem än mig !!

PussKram Micke





 
IN YOUR FACE MICKE!!!!!

¡Hola!

Molle här (: har precis kollat på top model! det ä'r ju så jävla bra:D
men jag blev lite ledsen för idag åkte elina ut :( hon var så vacker :P
men tydligen för stel och tillbakadragen :D yeye ;)
nu kollar jag i alla fall på efterlyst och det finns  ju så sjuka människor här i världen ...
ryser bara jag tänker på det .. hur kan man vara så psyko ? :D
aahm, imon har vi praktiskt prov i gastronomi och det kommer nog gå bra :D hoppas jag i alla fall ..
hahahah jag kan inte sluta tänka på han dvärgen igår på tv !
han va så sööt hahaha .. och den rösten ! söööötnos :P hahaha im in looove :P
hahahahah och det är massa turkar som alltid addar mig på msn , så när jag tar bort dom så fixar dom ny adress och addar mig igen .. och idag var det en som skrev till mig att han älskade mig . så hette han malin (L) på sitt namn och hade MIN bild som visningsbild :D jag blir fan rädd , fan värre än linneas stalker ju ! omg :O


 

ne nu ska jag gå ner och tvätta ansiktet och borsta tänderna (:
/xoxo

gjorde en cool bild idag oxå:) men på denna fick inte micke vara med:/ haha förlåt babe ;)



gjorde naglar idag oxå hos gekas mamma, hon är bäst ;D


Ska man vara fin, får man lida ..

Okeeeeeeeeeeej, har börjat med sånt där drick pulver nu.. Känner att de har gått fööör långt med kroppen. Men tyävrr är de inget ja rekomenderar, de där pulvret. De smakar BAJS. På riktigt. De är som att dricka diarre typ :/ hahah fy fan va illa, men ja planerar att dricka detta i någon vecka nu sen kör jag hår på nyttig mat.. Och ingen alkohol ( förhopppningsvis )  Iaf, idag fick ja en bra nyhet, pengar kommer inom kort. VÄDIGT bra, behövande så att säga :P Lyssnar på Rednex - spirit of the hawk. Riktigt gamal o cool låt ;) Snart ska jag dra mig utåt, men först e de någon timma framför spegeln som gäller. Imorogn är de något jävla möte från 10-16 .. helt galet, ska sitta o lyssna på någon tant i 6 timma, noooog kul.. NOT!

Annars de de inte mkt som händer skulle jag tro, onsdag idag .. Hmm LILL LÖRDAG JU! har ja inte alls tänk på, nu blev de plötligt helt andra tankar på planerna denna dagen.. hmm vi får se. Hoppas ni får en hyfsad Onsdag vänner.

Puss&Kram / Micke.


aalo ;D

molle här ;) sitter som vanligt framför datan och latar mig , haha .
fast nu tittar jag faktiskt på tv oxå ;) helt sjuk liten man som är jätte liten . asså typ inte ens en meter !
så är han jättekänt och står och dansar för massa folk :D hahah så har han jättegullig smurfröst:D
hm, a idag har jag iallafall pluggat lite .. gjorde klart ett gammalt arbere som skulle
vart klart typ för två veckor sen. bra va ?:D
men ni vet vad dom säger: bättre sent än aldrig, eller hur ?
imon kommer bli en bra dag i alla fall :), inte så lång tid i skolan, sen skall jag åka och bygga på naglarna !
fan va gött. dom ser förjävliga ut nu :D hahaha haft dom i typ 1 år för länge ;P

/molle 



Vilken tur att de finns så mkt jobb i sverige.. NOT!

Jaha, Micke här. Söker lite jobb, tur att de går så bra då..NOT! Allvarligt talat, vi måste göra så de finns mer jobb i Sverige. De e typ lika mkt jobb i Sverige som mat i Afrika.. De är illa, detta är ändå ett rikt land. Men men, Hittat en skit skön låt hos Em ( Sexorcit - Who's Your Daddy - Necro ) Haha, den e lite rolig. Gick upp 9 i morse, vaknade av att världens sötaste bäbis SKREK ! Han heter Eliot, stötaste ungen som finns. MEN han hatar mig, jag får inte röra honom, inte puss honom o VERKLIGEN INTE TITTA PÅ HONOM. Haha, men de e väl åldern, när man e så lite vet man inte hur mkt kärlek man kan få av en kvinna som mig ;) Haha

Vill bara passa på att säga att : Tycker alla ska ge Molle en kram imorogn, hon pluggar på och är duktig.

Puss&Snopp / Arbets sökande Micke..






SvartaMicke och VitaMolle.

Okej okej, då va hon tillbaka, the one and only - MICKE ! Yeah ;) Så va de, har varit på "semester" ett tag med Em, väääldigt mysigt. Film kväll o allt. Molle har sånt arbete i skolan idag, som tydligen ska vara "stans coolaste middag" . Håller tummarna för henne att de går bra ;) Meeen aa, jag trodde ju att ja o Molle va familj MEN TYDLIGEN INTE.. På middag skulle familjen komma, e Micke där ? Nää just de, för hon sitter framför den jävla datan o skriver en jävla blogg..

NEJ, ja menar ju våran underbara blogg.. Har hört att vi har massa läsare här, de e ju rätt coolt. Ja o Molle kanske blir större än "blondin Bella" snart ;)

"blondin bella" Ööh va handlar de namnet om ? Haha Typ : - " Hej välkommna till vår blogg, de är vi som är MickeSvart och vita Molle." HAHA, VAAA ?! Allvarligt talat lixom. de e la tur att vi alla är olika ! HAHA


Nu ska ja lägga ut lite bilder från i lördags på Facebook, så vi ses ;)


Kiss&Snopp / MickeSvart

DEG ;D

här sitter jag i min ensamhet igen, min kära syster jag lämnat mig för att åka till bamse :(
och det är så störande för när hon inte är här så vågar jag inte föna mitt hår, för det låte så mkt och då hör jag inte om någon kommer, micke och emma skratta åt mig när jag sa det men det är sant ! haha :D
jag måste egentligen pugga men jag bara sitter här och glor på den jävla skärmen, det har jag gjort hela dagen, (förutom 1 timme när jag var och tränade, försöker nämnligen oxå bli miss beach 09! ) så istället för att göra något av de 89457569 inlämningarna jag har att göra i skolan så sitter jag bara här som en degklump. med blött hår:(
och imon är en stor dag, haha ne men det är vårat projektarbere som va skalö avsluta. känns jävligt bra faktiskt att slippa tänka på det !
nej, nu ska jag fortsätta att försöka komma igång att plugga lite!

/ lata degklumpen molle

när jag väl satt här så ängnade jag 10 min till att fixa en fin bild på mig och micke :)


RSS 2.0