every me and every you ;)

Jag och Bianca hade en lyckad dag igår !!
Först hämtade jag henne på skolan så åkte vi och köpte lite bullar och gott, in till slottskogen och lekte på den stora lekplatsen där och fikade. Sen skulle vi gå till naturhistoriska men de va tydligen stängt på måndagar, som tydligen alla såna ställen är på måndagar. Så då skulle vi åka till en glassbar som låg i majorna. Men jag har aldrig varit där, jag och william har bara snackat om stället. så vi fick ringa wille och fråga om vägen, men då va han på väg till stan. så vi åkte och mötte honom, ist för glassbaren så blev de borås, där vi skulle gått i djurparken. Men de va tydligen oxå stängt. Så kom bianca och wille på att dom ville bada.. aa så snabbt fick vi åka till köpcentrumet och köpa handukar och badklädder till alla, sen åkte vi till badhuset. Om de va kul HAHAHA vilka jävla grejer dom har där. helt otroligt. vi va där tills klockan blev mörkt så vi fick åka hem .. Träffade mamma, och de va såååååååååååå skönt. Min egna mamma.

Idag har jag varit på kursn men ja va så jävla seg så jag gick hem :) Lyssnar på massa gamla gòingar, skänt att ha så mkt minnen till så många låtar. men men nu ska ja lyssna vidare sen blir de deg framför tv och sova lite.
PussKram/Micke



orka!

jaa, jag sitter återigen här i min soffa som en död soffpotastis! lyssnar på deppmusik :D haha älskar lugna kärlekslåtar :) har blivit kär i micke och mcdeamies låt , jävligt bra faktiskt :) jag fattar inte hur jag kan vara så trött! jag somna vid 1, tommy körde hem mig typ 7 i morse så har jag sovit sen dess, det är ändå lååång tid.. kanske har sovit för mkt ? jag är verkligen inte pigg på att gå till praktiken idag .. har fortfarande kvar min hosta :( den verkar inte vilja lämna mig asså .. :/ inte okej ! haha längtar tills när jag slutar så vi kan åka hem och sova ! haha .. så ska jag sova hela dagen imon oxå tills typ 2 hade jag tänkt ;) det låter jävlig lockande faktiskt ..
och min jävla mp3, headset och nyklar ä borta ! fan va störande asså ! jävla dom som var på bröllopet typ. det måste ha vart dom ! uuuuuush....
whatever, det är alltid saker som försvinner vart man än är ! det var allt för mig .
/molle♥.


det känns som att denna sommaren kommer bli grym :) hoppas det !

Bianca.

Molle "tvingade" mig att skriva lite. Vet inte riktigt va jag ska skriva. Tv på rummet funkar, ÄNTLIGEN. Hmm aa de va väl de.
Just de, idag ska jag äntligen träffa min lillasyster! de är på tiden. Saknat henne såååååååååå mkt! Vet inte va vi ska göra bara, planerade att vandra i slottskogen bland djuren, men de e ju inte mega fint väder så tt säga.. annars får vi gå p bio eller något. De löser sig, nu ska jag duscha :)
Puss&Kam/Micke



seeegt

hallå så :D igår var det kul ;) jag , melina och linnea var på alexandra och mohammeds bröllop:) dom va jättefina :) vi hjälpte till och plocka fram och av buffen och duka av deras tallrikar och så vidare .. det var lungt med det blev jääävligt mkt disk , och diskmaskinen tog ju fan typ 2 timmar ! sen gick den sönder ! herre gud.. så heela köket var fullt med glas och tallrikar och annan disk och diskmasinen var sönder ! haha ... men billy ställde sig och diskade allt för hand, tur att vi hade honom haha , annars kanske vi skulle vart klara med alt typ nu :P
en kamera försvann oxå, jävligt tråkigt. där var alla bröllopsbilderna dom hade tagit på stranden och sånt :/ inte okej ! men näör vi hade letat efter den i typ 1 timma så satte dom på musiken igen och så var vi på g .. haha fan va vi dansa  :D och så försökte vi lära oss dansa deras kurddans, det gick väl bra men det såg nog inte så bra ut ! haha .. ball ball .. men turkarna blev glada att vi försökte i alla fall .. vad mer kan man göra ? ..
festen dog typ 1 så då vandrade vi till bussen som skulle komma om en halvtimma, men det gjorde inte oss något för vi hade efterfest på busshållplatsen :P haha .. jävligt ball faktiskt :P men melina tror att en turk försökte ta hennes kamera :/ inte okej ! men han lyckades inte så det var ju gött ;) när vi kom hem så drack vi lite till och dsatt och tjöta och så ;) gick la och la oss halv 3 kanske ?
vaknade i alla fall halv 1 i morse och jag är inte bakfull idag, jävligt skönt ;) sitter och väntar på tommy , men det är ju världens segaste människa ! haha herregud.. aa får la se om det blir nåt med det idag, orkar inte väntra längre snart så jag kanske får hitta på något ? med vad i så fall?
jag får sätta mig och tänka lite på det.
/molle♥.


jag, melina & linnea hade likadan outfit :D folk som såg oss lär ju undrat haha

SOL !!

Eftersom Moll redan har berättat gårdagen så kan jag ju lägga till lite detaljer.
 Min och saras date SKA BLI AV! Mr lover va väldigt stilig igår. Aa de va väl allt.

Idag har jag haft en fruktansvärd huvudvärk! Men, jag och la familja åkte till kungsbacka/Åsa och satt och myste på stranden. Underbart. solen stekte ordentligt. sen blev de burger king ;) Nu e jag iaf hemma, och skulle till stan och möte Em & hille men dom e ju för fan redan fulla, så jag skippar nog de :D Ja,ja  vi får se vart kvällen slutar. de blev ändå lyckat igår. alla va så jävla fulla så de va jävligt ball! Nu gick jag, PussKram/Micke

Gårdagen:

Haha jag och Emely va nog tråkigt fulla :)




Standen with la familja:

Pappa              -Lillan&Pappa-                     Lillan
varken jag eller Ronja va sugna på kort!


gårdagen 24/5-09

gårdagen blev ganska lyckad ;) MKT bättre än förra helgen i alla fall :) det började med att jag micke och tommy satt här och drack bärs ;) gött gött .. vi tod typ 10bussen in till stan, det började med delirium. satt och drack äppleöl och så kom anna och sara förbi =)men anna stanndde inte så länge för att hennes pojkvän kallade på henne :D haha och stackars tommy som hade köpt typ 5 öl och en whiskey och nör han skulle bära upp allt på brickan så snubblade hen in trappan och tappa allt ! :/ han blev lite sne , men sara fixade så att vi fick nytt:) BR SARA ;) vi gick för att möta tommys nya kompis andres;)  kvällen fortsatte såklart på golden days där det var massa folk, sandra linnea sebbe emily och folk :) orkar inte skriva alla. där blev det massa hink för våran del och alla blev redigt fulla :d haha .. sen när det stängde så åkte jag tommy och andres till saras jobb och åt gooooa hamburgare :) MUMS .. sara åkte hem och vi drog hem till mig .. när vi vaknade så gick vi till oves och åt mera hamburgare :) haha fan va vi är feta haha.. och tommy fick en tavla av hon som jobbade där haha , han frågade om han kunde köpa den men hon ville ha den ... sen när vi sulle gå så kom hon ut med den och gav den till honom ;) GULLIGT ! :) och nu har dom åkt och jag sitter här och lyssnar på musik och har öppnat en bärs ;) livet är fan gött ändå asså :P nee jag måste hoppa in i duschen och göra mig iordning för bröllopsfesten vi ska till sen :) so looong !:)
/molle♥.



tavlan som tommy fick av oves, den lär ju ha hängt där sen 1800-talet :D

.

A drop in the ocean!
Så va de, så blev de, så e de..
Molle är en snopp tittare, BLÄÄÄ!
Idag ska vi ha kul, punkt slut.
Over and out / Mick

SNOPP!

aa ush fy och blää ! haha , satt på bussen nyss och åkte förbi partille station och så var det en jävla fyllegubbe som gick runt med snoppen UTANFÖR ! UUUUSH .. haha jag trodde att jag skulle spy på riktigt .. haha så jävla äckligt ! micke missa det , tur för henne ;) haha
nu sitter vi ännu en gång hemma hos mig, i min soffa, med var sin data , och kenta är på youtube ;) gött gött .. ska snart hoppa in i duschen och frächa till mig lite ! känns bra .. var nyss på allum och följde med mick och köpte leggings och ett linne :) linnet för förjävla fint asså, eftersom jag har ett likadant ;) haha gött gött ! idag blir det party ;) väntar på öl bara sen jävlar :) ska man kanske till slottskogen innan utgång idag ? får prata med folket senare ;)
/molle♥.



we belong together !

tjoo

gårdagen blev inte riktigt vad jag hade planerat :D det började med att edina väckte mig vid 10 och så skulle jag följa med hene till allum och hitta kläder till en 50årsfest hon skulle till. sen mötte jag connie och issa och åt sushi :) så kom jag på den grymmaste idén ;) sätta oss på sonias och ta en öl ! hha självklart var connie på ! isas gick tillbaka till skolan .. så kom sanna förbi :) sen kom emily, linnea, zäta, sara, anna förbi en sväng =) efter några öl så kom vi på att vi skulle ha mer :P så tommy kom och köpte bärs :) gött gött .. vi satte oss på bryggan och tjötade massa .. rikard och jonas kom förbi oxå .. trevligt.. har fan inte träffa dom sen sälen ;) vi var runda och goa om fötterna så flörtade jag lite med dennis så körde han mig till frölunda.. och han har hittat en ny kompis. som är kompis med mickes bästa vän fidde. haha världen är bra liten ;) aa så jag kom hit och så satt vi och drack, lyssnade på musik och tjötade ;) så nu sitter jag här och tar mig en återställare .. gött ;) funderar på om jag orkar åka in till stan och möta micke och äta sushi, men jag är ganska seg .. får se hur jag känner mig efter ölen :P och jag måste duscha men det finns fan inte balsam eller borste i denna lägenheten .. jävla dynga :P får se hur det blir ..
idag ska vi i alla fall ut, micke vill dricka öl på öppet fat ;) men jag tror att jag skippar det faktiskt.. låter lite farligt:P och linnea vill att vi ska komma till slottskogen och spela ölbrännboll, men får se om man pallar det idag :P haha .. jag kan skippa brännbollen och dricka öl ist ;) haha .. det blir skitbra ;) nu ska jag fortsätta att jobba på ölen ;)
/molle♥.

Äntligen fredag.

Vart ska vi sove i natt - Perikles! - Fet låt, riktigt toppad! Haha tror de är rätt illa att vara så toppad halv 11 på morognen, haha. aa igår skulle jag lägg mig tidigt men nej, då ringer dom som idioter och ska prata i 4 timmar, allvarligt. Somnade fan i telefonen. haha de gjorde vi faktiskt.
Idag e de mega fredag och vi ska röja på stan. 22 grader e de ut med. Fan va skönt, gick till affären nyss, solen stekte riktigt härligt. Har börjar inse att detta är min semester. jag har semester till 1 juni sen blir de att arbeta. Men iof e de ju bara att möte iditerna efter jobbet o åka o bada på sommaren :)
Jag är jävligt nervös att jag kommer få ett brev från kronofogden snart för de där misstaget. DÅ BLIR JAG FÖRBANNAD!
Har betalat alla räkningarna nu med, blev inte så mkt kvar, men ja klarar mig för en natt :D
Nu ska jag duscha sen ska ja tvinga med malin till stan och äta sushi och sitta solen!
PussKram/Micke


Ensamast i världen.

OMG, min mage igår.. Herreguud, trodde de va ett monster där inne som skulle skära upp mig och hoppa ut :/ Och jag mådde så sjukt illa. Bajs illa, så att säga..
Jag är sjukt nöjd med att jag blivit värsta hemmafrugan och lagar mat varje dag ( 2 dagar iaf )
Idag va de kurs, som de är varje tis och tors. lika kul varje gång..
Nää men, sen fick jag medelande :D Miss going jobbar nu mera i mölnlycke ( ett litet tag ) så skulle jag hälsa på henne. MEN NEJ ! De vågar inte jag, så jag sprang igenom centrum UTAN ATT KOLLA TILLBAKA.
Haha lite busigt, ska gå ner och spionera på henne imorgon :P 

Just de! Imorgon får vi pengar !! HÄRLIGT!
Jajajaja, bye bye.
PussKram/Micke


Falkenberg?

Okej okej okej, fan va seg jag ääääär!! Igår hade vi jätte mysigt :)
Först va ja på bög möte, sen åkte jag in till stan och köpte skor med lillasyster.
Sen åkte vi hem, men strax efter att vi öppnade dörren ringer william och säger att han är på väg hit.
Han kom. Vi  åkte till slottskogen för Johanna ville se sälarna :D Men de blev lite tråkigt i längden. Så vi tänkte " vi gör något impulsivt!! " - Falkenberg, blev de. När vi väl kom dit hittade william INGENSTANS!! vi fick fråga typ 20 pers för att hitta någon restaurang. tillslut hittade vi Harrys som tydligen va invånarnas favorit :) Efter de va vi riktigt runda och goà. Så åkte vi hem, mega fest i bilen hade vi med. HAHAH William är nooooog tråkig när han ska lägga in sina sång toner :D Haha. Jag fick iaf mitt intyg, som va jätte bra skrivet!
Sen blev jag nog av med the stalker igår. Nu fattar jag ju va emely menar md att han inte ger sig!
Idag är de onsdag och jag har MASSA samtal att ringa, sen ska ja till centrum.. Bla blablabla.



Haha, PussKram/Micke



goo goo dolls - iris

finns det någon bättre låt ? NEJ ;) eller jo, kanske .. men goo goo dolls - iris är jävligt brfa.. och slide är grym oxå :) kommer på massa gamla låtar nu när jag sitter här i min ensamhet .. aa jag gick till praktiken i morse.. släpade mig upp ur sängen och gick i sömnen till vagnen typ .. haha dom på torget måste ju ha undrat asså :P haha .. aa i ala fall .. så kom jag dit med min jävla hosta så sa min handledare - oj, malin , ska du verkligen vara här idag ? jag sa till henne att jag inte var så pigg men att jag inte ville meíssa mer dagar.. men så sa hon åt mig att gå hem i stället .. så då släpade jag mig hem idag .. och jag är så seg att jag inte orkar gå ner och göra frukost.. och så är jag sjukt sugen på sushi. men det är ju inte så att jag går dit själv och äter, NEJNEJ.. måste hitta en kompis! haha .. men det är nog inte så troligt för alla är i skolan :/ jaja .. får la se hur det blir med den fronten ...
aa igår var jag i frölunda hos tommy och robban och dom började tapetsera, eller det var mest robban som grejade och vi satt och kolla på typ :D haha .. nee men jag tror att det kommer bli jävligt bra där när allt är klart och fixat ;) jävligt snygg tapet i alla fall :) det löser sig nog.. får se när det blir klart ;)
och så jävla surt att dom hade kopplat ut deras tv.. jag missade ju ballar al stål igår ! jävla dynga asså .. men det är okej .. det kommer på repris ;) :D ska i alla fall kolla på desperate houswives idag förhoppningsvis :) gött gött..
nee måste hitta en kompis som är hungrig, min kropp behöver mat ! soo long ;)
/molle♥.
-älskar du mig?
-ja.
-jag älskar dig med.
-tack.
haha :D sug på den :P

allum

japp, tog en sväng till allum för att kolla på en ny kamera, eftersom min är spårlöst försvunnen, jag jag VET att jag inte har tagit med den ut på typ en månad.. jag har letat ÖVERALLT och den är helt väck.. målet var ju att hitta en kamera som hade färgen rosa, och såklart hittade jag en jättefin rosa kamera :) till en ganska bra pris oxå ;) hoppas att den funkar lika bra som min förra älskade kamera.. och nu när jag väl har en kamera ska jag fan ta kort på ALLT, jag har tänkt att ta kort på massa nu när jag inte haft någon, så kommer jag säkert inta ta ett enda kort bara för arr jag har den :P haha .. ne men jag ska bli bästa på att ta kort ;) gött e de .. och så fick den ett fint rosa fodral oxå;) så den ine blir repig och ful :D
jaha, aa efter det så satte vi oss på fiket (vårat stammisställe;D jättemysigt) och drack kaffe, och micke drack te ;)  och så kom natha förbi oxå :) satt och tjötade sen kom rebbe förbi en sväng oxå :) mysigt .. och nu sitter vi här vid var sin dator och nördar oss :D som vi har gjort hela dagen :P
ne nu måste jag byta om ;) soo long suckers :)
/molle♥.

Love, sex and sunshine.

.
.
You wanna see me naked, wanna see me undressed for you
You wanna touch my body, feel me over you
You wanna take my shirt away, you wanna see me stripped
You're watching every inch of me and now you're gettin' dipped

You wanna kiss me once, you wanna kiss me twice, ah ha ha
You wanna lick me up, just like a bottle of ice
You take me to the beaches, you want me on the floor
No matter what I give to you, you will be screaming for more

I know you wanna have love, love, love, sex and sunshine
I know you wanna have fun, fun, fun, but you are not the only one
I know you wanna have love, love, love, sex and sunshine



Varför är de mörkt om natten ?!

Det skall komma en dag
När jag lägger upp blana
Och när jag träffar på Jesus
Så skall jag ge han en smäll
Det skall komma en dag
När han får ta och förklara
Vart i helvete han stack i fredags kväll!!!

Vart är solen ? Har planerat att åka ut och busa jätte länge nu, men antingen är de massa moln eller så blåser röven av! Kom igen nu, va fan e solen. Nu sitter vi iaf vid våra datorer och minglar. Trevligt trevligt. Imorgon är de kurs och sen möte med katarina ( Börjar undra vad alla dessa möten är bra för ) Igår hade vi mega film kväll, diryt dancing, hot shots och max payne, till de blev de pizza och chips :) Idag ska jag hem och smöra för ronja, vill ha min tatoo på foten :) Men de löser sig. E rätt nöjd med allt just nu. Allt verkar lixom ha en mening :) Låter jävligt korkat men de är rätt logiskt.
Iaf nu ska jag fortsätta mingla :)

Bilder:


Min och Molles frukost/lunch&Middag :)
Bacon, köttbullar, pommes och potatissallad


Mys på golden


Puss&Kram /Micke

min helg.

molle här ;) fredagen började med att tommy kom och hämtade mig efter jobbet och så åkte vi och hämtade robban. mot backaplan för att hämta färg, spackel och sånt haha och köpa lite öl och cider :) när vi kom tillbaka hem till dom så började dom spackla alla väggarna i vardagsrummet och jag och lasse rev lite tapet eftersom vi inte är så haj på att spackla :d haha .. såklart var cidern i min hand ;D haha .. jag och lasse tröttnade ganska fort och satte oss i soffan medans de spacklade haha .. när de blev klara så bestämde vi oss för att åka till slottskogen för att möta sören och några ( ingen aning om vilka:D ) men det visade sig att de hade dragit till golden days i stället så vi fortsatte åt det hållet.. det var inte så jättelivat där och va var väldigt trötta och fulla, så efter ca 30 min så bestämde jag och tommy oss för att köpa lite mc donalds och ta vagnen hem och nana..
vaknade på morgonen för att jag hostade så jävla mkt ! bajs, hatar min hosta ! :@ en kort stund efter jag vaknat till liv så ringde linnea och påminde mig om att det var städdag och korv! klart att man måste äta korv på städdagen, speciellt för att det är gratis :D gratis är gott ! så jag drog med mig tommy så mötta vi linnea och melina och åt massa korv, yusuf var oxå med , så jävla söt unge asså ! :) efter korven gick vi hem till oss och satte oss i solen och tjötade en stund .. vi försökte oxå fixa öl eller nåt men det var tydligen helt torrt i hela partille, inte bra .. så vi gjorde ordning oss och åkte in till stan, golden var meningen men som micke sa så blev det lite strul med passet, mig,melina och vakten :D haha .. så vi skulle möta tommys bror och hans kompisar och gå till rockbaren, men där var det 20, så det sket sig, jag var jättearg och jättenykter. så vi gick till dilerium och jag drack äppleöl och körsbärsöl, jävligt gott faktiskt.. och närsta gång ska vi dricka sån öl man får hallicar av, haha men tror inte jag kommer våga:P det kan ju gå helt åt helvette :D inte bra ... aa efter dilerium gick vi till golden och mötte mikaela och sandra, tommy raggade upp en spanjor som hette andres, haha han var tydligen apotekare eller nåt och dom bytte nr ! haha . kul med nya kompisar ;) hahaha .. aa fulla blev vi så vi åkte hem och la oss;) idag har vi kollat på film hela dagen och ätit pizza och göttat oss! Mys ;) nu är det bara jag och micke kvar och vi ska sova tillsammans för en gångs skull :D mysigt:P melina har oxå vaknat till haa , hon har sovit sen 3 eller nåt. lycka till med att sova inatt ;) jaja, ska ut och ta en cigg nu hade jag tänkt . ha det gött :)
/molle♥.


jag & micke, vi älskar varandra :)


haha, yusuf börjar tidigt, gött e de :P



GOOOO MORGON !!!

Så vaknade man precis av att axa ylade.. ovanligt. Drömmt massa cp drömmar. Igår de lite katastroalt iaf.
Först va jag, linnea, molle, melina och tommy hemma hos familjen Janzon sen åkte vi in till stan för att gå till golden. Eftersom melina och molle har samma leg så fick jag, melin aoch linnea gå in först.. de gick ändå rätt bra . sen skulle molle och tommy komma in. då stanna dom molle och fråga " har du en syster, för jag släpte precis in dig. gå in och hämta henne och gå" Haha illa. så vi fick gå därifrån. efter de skilldes vi molle och tommy gick till dilerium och linnea och melina till chez, Själv gick jag tillbaka till golden och mötte Sandra.. sen kom Jonathan :D Efter någon timma kom molle och tommy tillbaka. Vi blev rätt fulla, och jag fick sjukt ont i magen. när golden stängde ville självklart molle vidar, men NEJ. vi åkte hem med några folköl :D
Jag deckade nästa direkt för jag mådde inte så bra och va LITE full. Men jag fick iaf träffa mr lover :D Så jag nöjer mig med de. Men nu när jag inte har varit på golden på så länge känner jag att de kanske inte är ett ställe för mig ändå.

Sen pratatde vi och om att jag inte va seriös i mina förhållanden. Och där har jag faktiskt något att tillägga. Jag har inte haft ett förhållande ( ett riktigt förhållande ) på typ 3 år, och vem ska då gå och säga att jag inte är seriös ?! HAde jag skaffat mig någon seriös så hade jag varit seriös! Punkt slut :)

Puss&Kram/Micke

Fuck it!

Idag blir de en hemma kväll med Ronja och hennes nya leksak :) Hon han fått sin tattoo maskin nu. Coolt!

Jag vet inte riktigt vad som har hänt mig, känner mig helt nere. Allt e Mc dreamie`s fel. Han lurade mig! Fick mig att tro att vi skulle bli kära igen! Jävla skit. MEN jag måste ju faktiskt vara förstående (tydligen) Men neeej, för jag är faktiskt lite ledsen. De är ju jag som brukar förstöra mellan oss, o denna gången skulle jag ju inte de. Nä för då ska han självklart göra de! BAJS! .....
Men de är okej :) De kommer nya! Helatiden.. Haha.
Saknar faktiskt Golden days. ( Ska försöka få med Linnea dit imogon ) Måste få lite ögon godis känner jag. Upp med humöret så att säga.
Nu ska jag leka med mitt Pet :) PussKram/Micke





" jag gör vad som helst, jag gör vad som helst, jag gör vad som helst för dig. Jag gör vad som helst bara du ber mig!

Skulle kunna dricka 1000 öl, inga problem. Skulle ligga med en annan tjej, inga problem. Kunna ränna runt på nätterna och aldrig komma hem. Skulle kunna råna dina kompisar och hänga ut min läm. skulle kunna sitta full och tycka synd om mig. För jag har aldrig varit så kär i någon som dig! "

- Jävlar anamma - Jag gör vad som helst -



Vaknade upp..

Fan va härligt de är att vakna upp av solen. Och veta " jag börjar jobba snart" Haha, nä inte för att skryta men de känns jävligt bra. Igår kom pappa hem och va lite rund om fötterna. Hahah han e alltid lika Gó då. Så vi satt och lyssna på massa musik tills jag nästa decka och fick gå in o lägga mig. Skart ska ja hoppa in i duschen och sen till mötet med Lisa..
 Vill bara rekomendera lite härliga låtar:

Jävlar Anamma - I Sparrings vilda ungdom
Jävlar Anamma - Jag gör vad som helst
Kenta - Just idag är jag stark
Kenta - Utan att fråga
Rolf wikström - Sofias sång
Lars winnerbäck - Elegi
Nationalteatern - Kolla kolla
Nationalteatern - Bara om min älskade väntar

(Bara lita av min morgon musik )
PussKram/Micke

UNDERBART!

Tjabba tjenna hallå :)
Idag, vaknade jag föööörsent. Skyndade mig ut och på med klädder. Fort till bussen för att hinna med kursen. Som vanligt lärde jag mig inte så mkt, men men. Efter de åkte jag till Mölndals sjukhus för intervjun.. Gissa vad ?!?!?

JAG BÖRJAR JOBBA DEN 1:E JUNI !!!!

Fy fan va gött! Jag trodde jag skulle gå ner i marken av allt depp, men nej. MITT NYA JOBB fick mig upp på fötterna :) Fan va härligt. Mitt livs första jobb. De är iof lite patetiskt. Men väldigt sant. Jag har aldrig jobbat innan, och jag har praktiserat typ 3 perioder :/ Men men detta är början på mitt "nya liv" Nu ska ja börja bli vixen, perfekt till min 20 års dag :D

Och inte nog med de, Mikaela hörde av sig !!! ( GÖTT )
Efter denna glade nyhet begav jag mig hem till Madde för att tjöta lite på hennes balkong. De gjorde vi. Sen va jag tvungen att ringa William för jag måste ha ett intyg av honom som jobbet sak ha.. Inte nog med de, han skulle ut och äta glass och frågade om jag va på.. Självklart tackar jag aldrig nej till galss.. Så de blev först en sväng till Onsala så fick ja vista vårt hus. Sen åkte vi in till kungsbacka och satte oss i solen och åt glass och tjöta.. Efter de blev de en sväng till sjön i Mölndal. Sen gav jag mig hem.

Nu ska jag snart duscha, för jag är så jävla seg. Imorogn ska ja på möte med lisa, sen får vi se vart helgen ger oss.
PussKram/Micke

Så är de.

På vägen hem från Molle hamnade jag i världens största tankeatmosvär ( kan man säga så ?! ) Iaf. OTROHET!

Jag har någon att säga om detta område. ALLA är otrogna, dom som inte har varit de än kommer snart vara de. Så är de bara de är en del av livetsgång. Jag är så trött på att folk förnekar de. Jag ser på hur folk är otrogna mot varandra. De jag vill komma med detta är att - Inget förhållande är perfekt. Så tänk alltid på att när du går in i ett förhållande finns de ALLTID en chans att antingen du eller den anndra presonen i fråga är otrogen! Så nu har jag sagt de, de känns mkt bättre nu.

Måste skriva ut mitt personliga brev tills imorogn, sen blir de Grace anatomy. Imorogn gäller de, JOBBET SKA BLI MITT! Ska se till att möta Madde när jag ändå är där. Vem vet Marcus kanske dyker upp ( hahha.. NOT )

Puss&Kram/Micke


hallå, hej :D

molle här, jag sitter här i min ensamhet och lyssnar på kärlekslåtar :D haha finns så jävla många bra. helt sjukt ! just nu är det brian adams - please forgive me. kan aldrig tröttna på den låten.. jävligt synd att dom bytte ut lugna favoriter mot bandit.. humpf. :D aja .. nu har micke lämnat mig :( haha men hon kommer tillbaka :) puss på dig ;)
är sjuk fortfarande, dumt av mig att vara ute hela tiden när jag egentligen behöver ligga hemma och ta  det lugnt .. men det gör ingen, ska i alla fall till vårdcentralen imon och kolla vad som är fel på mig .. förhoppningsvis säger dom att jag ska vila så slippr jag gå till praktiken, så segt att jobba kväll. men det är i och för sig segt att vara sjuk oxå haha .. aja .
jag har köpt en ny telefon oxå :) jättefin !:) min andra gick ju inte att ladda så va fan ska man göra ? haha jag hade ju iof hoppats på att den skulle gå sönder så jag kunde få en ny, för jag var jävligt trött på den asså .. undrar hur länge den nya håller ? jag brukar alltid ha otur med såntdär med mobiler och kameror och datorer, alltid är det något som är fel ! ajuste, har tappat bort min kamera oxå, dum som jag är! hade den hemma sist och jag VET att jag lämnade den hemma, och nu är den heeelt försvunnen ! mysko, tror det spökar här hemma, det försvinner alltid massa saker haha ..
sara var här förut ! :) längesen jag träffade dig, kul att sitta och tjöta . tycker vi borde göra det oftare. vi har blivit väldigt dåliga på att träffas på sistone ! INTE OKEJ :P och du vet gumman att jag alltid är här för dig ;)
nu kom axa, ska mysa lite med henne :)
/molle♥.



shululu ;D

molle här ;) sitter med min älskade micke och syster och kommar på ugly betty :) och snart kommer 2 avsnitt av desperate houswives :) idag har jag varit i allum stort sett av hela dagen .. conny ringde när jag var i frölundra och tvingade mig att komma till allum ;D haha ne men jag tyckte så synd om henne när hon hade suttit där själv i en tille och funderst på om hon skulle äta sushi hemma eller där :D haha .. så satt vi där och tjötade en stund men så var jag tvungen att åka hem , där hann jag hem sen vända för att följa med natha till allum för att leta efter en studentklänning , men tyvärr så hittade hon inte ngt hon tyckte om :/ rebbe kom förbi och vi gick runt och tittade lite , jag hittade en jättafin guldklocka =) fast jag vet inte hur jag ska få ihop det med mina silverringar , men det får  nog lösa sig. jag för kanske köpa ett set med guldringar oxå haha ;D vi drack lite smoothie, jävlingt gott=) sen gick vi till vårat stammisfik och frack lite kaffe och satt och tjötade ;) vicky kom dit med yusuf en sväng och väntade på saga .. grattis förrästen till dig vicky på 24årsdagen =) vi gick hem till linnea och gjorde tårta och hamburgare och åt lite =) sen kom micke och här sitter vi nu .. MYS :) ska hitta ut och ta några bloss innan desperate börjar;) so long :)
/molle♥.


sitter i solen hos rebbe , grillar och dricker vin. kan det bli bättre ?:D

Just idag.

Okej, så va man hemma. Har inte varit hemma (på riktigt) på hela veckan typ.. jo en dag. den där dagen jag va så jävla mobbad. fy fan va skönt med MIn dusch, MIn tvål, Mitt balsam, MINA mysklädder, MIN mat :D
 Sen gick de utför. Har festat o haft oss. Inte bara de, vi har myst och ätit lite gott med :)
Utan Molle är man med, finns både fördelar och nackdelar med de ;) Men självklart ska ja dit om en stund.
idag har jag haft fullt upp, på min "hemma dag". Tvättade (Mums viken gòing man såg i tvättstugan! Haha ) Sen fick jag ju ringa massa samtal med. Fick fixat lite. De va skönt.
Sen fick jag ett samtal med ! Om ett jobb!! Ska på intevju på torsdag! fan va gött de känns!  ÄNTLIGEN! Nu måste jag duscha.. sen ska ja som sagt till molle.
Puss&Kram/Micke


La la la la!

tjaa, micke och molle här ! tycker att det är dags at vi börjar skriva lite oftare tillsammans ! ;) de senaste dagarna har vi spenaderat i frölunda ;) trevligt trevligt ;) har la inte hänt så mkt mer än att vi har supit skallen av oss :P haha .. igår var vi hos molle med robban och tommy, melina oc rebbe var oxå med ett tag ,.. sat på hennes altan och åt , drack , tjöta och lyssnade på musik .. väldigt trevligt ;) vi blev goa och glada och tre vodkaflaskor senare blev det natti natti  ;) så nu sitter vi här i molles "städade" vardagsrum och datanördar oss :D haha .. och molles jävla telefon är paj så får väl se om vi kan fixa det eller köpa ny skit ..
har inget mer och komma med nu ;D hörs snart !
PUSS micke och molle ♥


Run away!

Aa, jag vet inte min mamma har fått någ jävla spärr i huvudet eller något. ANTI MIKAELA typ. Jag skickar ett mail för att försöka få henne att först hur jag känner.. Nää för då är de tydligen ett hat brev och de jag känner är helt fel?! Allvarligt. Just de, inget är hennes fel heller. de är JAG, mitt fel.. Oj, ja glömmde de. Skit samma ska inte låta den familjen psyka ner mig, och få mig och må dårligt.. Önska bara jag hade Bibbi! :(

Iaf, igår..
Åkte vi först till linneas bror - Jag, Molle, Linnea. O där va de lite gòa gubbar så att säga. Sen blev de vidare till frölunda. där jag blev riktigt runt om fötterna.. blev lite katastrof där ett tag med, men ja sov å de gjorde mig inget.. Idag har vi vaknt :D tommy gjorde sin "gòa" mat, sen åkte vi hem till Molle. Men vi hann inte ens duscha innan vi sen gick vidare på " grill-påsk-fest" hos jonny.. Haha där va de folk. De va ju "kul" o de 2 meter långa peddo igen ;) Hahah men men, nu är vi iaf hemma och har duschat.. ska fixa oss och sen ska vi iväg på hyss igen :D


PussKram/Micke

sol =)

molle här ;) jag kan ju säga att jag och linnea har the time of our lifes ;D sitter på min altan och solar . min granne gav oss oxå varsin drink för han tyckte att det passade in på "hawaii" på andra sidan staketet :d haha gulligt av honom , skulle aldrig tro att han skulle ge mig någon typ av alkoholhaltig dryck, men skenet kan bedra ;d hha gött gött=) och snart kommer vårn köra nathaloy på besök oxå, alldtid lika trevligt att träffa våran äl´skling :) händer ju inte så ofta nuförtiden:/
igår var jag , linnea melina och rebbe hos tommy och robban på lite fest .. men dom drog ganska tidigt och lämnade mig ensam :P men fa va fulla alla blev ! haha , fan securitas kom och folk bråkade och hade sig .. men det var trevligt =) och jag fick ett påskägg av tommy ! hah gullunge :) sitter och äter det nu , MUMMA :)
 gick och la oss ganska tidigt vilket är bra för då vaknar man tidigare och kommer ut i solen tidigare :d haha eller alla vaknade tidigt utom tommy som sov som en stock haha :d förlåt micke att du var mobbad igår ! ;D
kanske skrivr några rader senare så kan jag lägga upp lite bilden från gårdagen eller imon  ;D
/molle ♥


såhär ska det se ut , gött som fan :)

Don`t stop, never give up !

Whoohoo :)
Slutade kursen för en stund sen ! PINSAMT! Satt och hosta sönder, dom trodde nog att jag hade HIV eller någt :D Haha Hiv hosta.. Något nytt ;) Iaf, igår va sarah på besök, alltid lika roligt. Hon är så otroligt bombad, o de är jag ju med. Men faktiskt.. jag känner mig JÄVLIGT smart i min kusins omgivning :)

I helgen ska vi festa :) O pyssla med bröllops dekorationen. Vi får se hur jag lägger upp helgen så att säga. Molle vill ju till sin "toy-boy", o de e klart jag vill att hon ska dit. men kanske inte jag :/ Haha, we will se ;)

Nu måste jag duscha o så, så vi hörs :)
PussKram/Micke



sjuk.

molle här, sitter hemma med linnea och har precis kollat på film . den hette the pursuit of happyness. med will smith .. den var bra som fa faktiskt .. och han bryukar ju vara så jävla snygg. men i denna såg han ut som en gubbe :/ inte okej ! så skulle vi egentligen få lite besök oxå, men icke. gissa varför ? "för sent" haha .. det beukar låta så när man inte kan gå någonstans utan sin kompis :P haha ne men det är okej =)ska nog på besök imon, ska prata med micke om det oxåm för det kan uppstå problem :P haha . men hon vill ju ninte pa´rata med mig när jag ringer för hon är upptagen med hennes kusin.. men någon gång kommer hon väl vilja prata :D , förhoppningsvis :P haha ..
ne och sp har man gått och blitt sjuk oxå .. INTE COOLT, min näsa har sitt eget lilla liv och min hals dödar mig .. men det kommer inte stoppa mig ! mohaha .. ta en ipren och var glad .. ;)
ne tror vi ska kolla på mera film nu . :) god natt och sov gott allihoppa :)
/molle ♥
ingen bild idag

Mys.

Hej hej, Micke här!
Igår va jag och Molle typ hemma hela dagen. Sen gick vi o åt på mc donals ( BUS )
O för "ovanlighetens skull" åkte vi en sväng till frölunda. är satt folket och drack. Robban, Tommy, Lars, Emelie och sen kom Patrik, emelie, och 2 till. Så tog tommy fram maskinen! Helvete! Han hade tatuerat emelie.. en smile gubbe på smalbene, självklart gjorde jag en där med. Fast min heter GUNNAR! Sen blev de ett JÄTTE LITET hjärta på rumpan. Efter de blev vi alla lite goa om fötterna. Så de slutatde med att ja deckade. Så idag har vi varit där hela morognen.. Jätte långtråkigt faktisk :P Nu är vi hos Molle. Hon kollar på the hills och jag tankar musik :)

Fan tror inte jag får något påskägg i år :/ riktigt illa. Men jag har iaf Molle.
Me love Molle :)
Nu gick jag, PussKram/Micke!
 


Sunshine.

Haha jag och Molle har kommit in i en "kärleks period" tror jag..
men de går ändå rätt bra..
sitter och peppar varandra " de har gått 1 timma, ska ja skriva nu? "
- " vad ska jag svara? "
Hahah LITE ROLIGT!

Iaf, igår va Jag, Molle, Rebbe och Natha hemma hos Rebbe och grillade i solskenet. Jätte mysigt faktiskt. Molle blev GALET full! hahah, hon va så söt. Sen fick vi besök av 2 unga pojkar som fick köra hem oss. Men Molle vägrade släppa den ena.. HAN SKULLE SOVA ÖVER. Men de blev inget med de, så Molle fick nöja sig med mig. Själv tycker jag de är mkt mysigare med mig än med nån jävla pojkvasker. Nog pratat om Molle..

Jag e rätt nöjd .. med allt för tillfället. Har goà polare, som har lov så jag är ite ensam :D Pappa och jag är polare igen ( mkt bra eftersom jag bor där) medans mamma och jag .. aa. de går utför på den fronten..
Kärleken ? - Jag är en ensamvarg, som har blivit betutad i "Mig själv" ( vissa fattar )

Just de va en sväng hos madde förut. Hennes hund är galen ! Hämtade lite grejer där ;) Så snart ska ja bli den erotiskamästaren :D HAHAH, NOT!

PussKram/ Micke

hej SNUTTIDUTTIPLUTTITUTTILUTTI gubbe

haaaalååå, nu är det både micke och molle här! :) ännu en hård och händelserik helg har passerat ;D i fredags fyllde jossan år så molle var på viktoria och åt och drack lite med dom, medans micke var i partille hos fidde och åT där med carro och fidde :) vi återförenades utanför golden days såklart;D där händer det alltid lika mycket, micke kan ju inte hålla sina tassar borta från en viss person :P vi var med emily linnea fidde carro nisse så kom jossan och hennes kompisar, sen kom henke oxå ;) han var ganska rolig :P eftersom molle skulle jobba dagen efter så var hon inte lika toppad som micke alltid är ! ;D sen åkte vi hem till molle och sov :)
på lördagen åkte molle till "jobbet" vid 4 och micke s´tannade hemma med edina och solade och åt fiskbullar och potatismos! mumma ;D sen åkte micke linnea och melina till golden dit molle kom efter hon slutat .. då jävlar var molla toppad och vi drack som fan allihoppa ;) gött gött . mikaela hittade sig en till mikaela som var jävligt snygg, alltid lika kul med nya människor =) vi var på golden till typ 2, sen åkte vi till frölunda . när vi kom dit så LÅG ALLA OCH SOV .. HERREGUD :P men det hindrade inte molle, hon väckte dom alla opch satt uppe hela natten haha. micke gav upp efter 10 minuters väckningsförsök så hon gick och däcka. HAHA ....... vi vaknade på den soliga söndagen och tänkte direkt att idag , är en bra dag ! så det blev grillning hemma hos micke med rebbe, noja, molle ....... mikaela 2 kom oxå med hennes två kompisar :) trevligt trevligt. :) direkt när mickmick och hennes kompisar gick och dino hade kommit förbi, så däckade micke och molle gott, klockan var runt 11-12 hahaha .. men idag är vi taggade igen och ska nog hem till rebbe och grilla och mysa :) återkommer senare eller imon !
puss SNUTTIDUTTIPLUTTIGUTTITUTTILUTTINUTTI gubbe

Tja!

Hellu ;) Fredag igår då.. Först va jag, carro, fidde och "nisse" ( ? ) Hemma hos fidde och åt lite gott och drack lite vin. Vid 10-11 tiden åkte vi in och möte linnea och Molle. De blev golden. EN HÅRD KVÄLL! Carro för fan, du dödar mig! Men men va gör man inte. aa så de va ju halv ball typ. men de kom lite mer folk sen, så de va ju kul. haha en kille som jag "dejtade" för typ 2 år sen kom.. haha han va nooooog tråkigt full den döh. Men iaf, sen åkte jag och Molle hem. Men ja kunde inte släppa de där " problemet "  som kom där på kvällen, så ja låg och pratade om de i typ 1 timma, tills jag insåg att Molle sov :/  ( pinsamt )

Idag är de iaf Lördag, en nya dag med nya tag. Är hos Molle nu.. utan Molle typ :/ Hon är och jobbar. Jag orkade inte riktigt åka hem så jag och edina har legat och solat hela dagen :) HÄRLIGT!  Ska snart duscha och fixa mig, sen ska ja möta Molle i stan så ska vi antingen ut, eller våldgästa - - - !!

Just de jag lagar ju mat, see ya.
PussKram/Micke


fredag, helg och looooov :)

nu är det molle här :) tänkte att jag skulle skriva om min vecka, var ju längesen jag skrev .. men det blev tydligen lite bråttom här med alla busstider och sånt :P .. min vän jossan fyller år idag så vi ska ut och äta ! ;) mysigt .. sen blir det la GOLDEN såklart.. i alla fall för mig och micke ;D det var längesen vi var ute och åt, senast var typ ett år sen snart nästan :O haha .. a ne men det ska bli mysigt .. jag har jättebråttom så får återkomma imon om jag hinnner ;d hahah ha det gött som fan och simma lugnt ;)
/molle ♥
ingen bild idag heller

ÅÅÅÅH !

Igår blev de ännu en filmkväll med Noja, en romantisk film. jag fick mega ångest! haha, de är inte riktigt min grej de där med förhållande o allt. Folk har gjort så jag är rädd för förhållanden. Alla bara bråkar, klagar och skriker. Varför gör man de med den man lever med ?! LÖS ERA PROBLEM ! Men iof gjorde jag ett test på facebook, resultatet blev att jag är " förhållande typen" - Jag passar i alla förhållanden. ( HAHA knappast )
Efter filmen gick jag o la mig, tror ronja va upp länge för när jag vaknade låg gp på köksbordet :/ Haha, ska inte väcka henne!

Idag är de fredag ! Härligt härligt ! Börjar iof bli lite förkyld känner jag. Men de stopar mig inte. Hoppas verkligen jag ser "Mr lover lover"  idag Haha. Ja ja, nu ska jag gör lite att äta så vi hörs.
Puss&Kram / Micke



(Gamalt kort)

Du vet precis vilken punkt du ska trycka på, skönt o veta va ?!

okaaj.

För de först .. De känslor JAG har, STÄMMER VISST. Haha hur kan ens egna känslor vara fel ?
Iaf! Idag va ja o Carro och handla klädder i allum, carro hittade massa grejer. ROLIGT ( för henne ) Själv blev de inte så mkt, haha. Sen åkte vi till landet.. haha ute i skogen typ. Carro skulle få massage så ja satte mig och åt glass i solen :) Väldigt skönt :) Sen skulle hon hem till sin man, så ja tänkte att de va lika bra att åka hem till min .. Eller aa, hem till mig :) Haha O här är jag, hemma. Funderara på att fixa lite käk. sen ska ja duscha och måla naglarna och fixa inpackning i håret.
För imorogn är de FREDAG !!! Wiie, är jätte toppad, carro ska äntligen med tjejerna ut på krogen! HÄRLIGT HÄRLIGT!
Pusskram/Micke


MUMS!

Oj oj oj, filmkvällen blev lyckad igår, såg först på min man, sen blev de som sagt twilight. MUMS,  goà killar :) hahah, dippen o grönsaerna satt inte fel dom heller. men blää vilken bajs drömm jag drömde inatt ! Jälva Carro kommer o förstör mina drömmar hahah ! Men iaf, nu ska ja snart till allum med Carro. Sen hoppas jag på att Molle kommer förbi o sitter i solen med oss ! Så vi hörs sen kanske,
Pusskram / Micke


baby, its a new day!

Ensam hemma.com ;) HÄR ÄR DE FF! haha nä, skoja ju bara. men lite sant. Jag och ronja har precis ätit mat. Hon städar toaletten och jag bloggar. HÄRLIGT. Ikväll blir de mys. Först ska vi se min älskling på tv, sen har vi laddat ner twilight. Måste ju se den igen. Så eftersom jag ska se 2 snyggingar idag kommer jag sova gott :)
Sov hos Molle inatt. Hon pratade i sömnen, tydligen jag med :) Haha. Alltid lika mysigt hos familjen Janzon ;) Sen skulle hon köra så jag åkte hem.
Sjukt fint väder idag. Härligt härligt. Kommit in i en ensam period. jag är typ ensamst i världen. Jag behöver en MAN :P haha nä de gör inte jag alls. men de hade varit mysigt. Iaf, på tal om inget. Jag har inte ont i tander mer !!! wiiie.
Nu ska ja lägga mig o slappa framför tv:n så ha de bra people ;)
PussKram/Micke


Mamma$

Ooh va jag saknar min Mamma. Jag vill vara Mammas flicka igen! Önskade att allt va lite annorlunda.

Men mamma, du ska alltid veta  - Jag älskar dig. ALLTID!



RSS 2.0