seeegt

hallå så :D igår var det kul ;) jag , melina och linnea var på alexandra och mohammeds bröllop:) dom va jättefina :) vi hjälpte till och plocka fram och av buffen och duka av deras tallrikar och så vidare .. det var lungt med det blev jääävligt mkt disk , och diskmaskinen tog ju fan typ 2 timmar ! sen gick den sönder ! herre gud.. så heela köket var fullt med glas och tallrikar och annan disk och diskmasinen var sönder ! haha ... men billy ställde sig och diskade allt för hand, tur att vi hade honom haha , annars kanske vi skulle vart klara med alt typ nu :P
en kamera försvann oxå, jävligt tråkigt. där var alla bröllopsbilderna dom hade tagit på stranden och sånt :/ inte okej ! men näör vi hade letat efter den i typ 1 timma så satte dom på musiken igen och så var vi på g .. haha fan va vi dansa  :D och så försökte vi lära oss dansa deras kurddans, det gick väl bra men det såg nog inte så bra ut ! haha .. ball ball .. men turkarna blev glada att vi försökte i alla fall .. vad mer kan man göra ? ..
festen dog typ 1 så då vandrade vi till bussen som skulle komma om en halvtimma, men det gjorde inte oss något för vi hade efterfest på busshållplatsen :P haha .. jävligt ball faktiskt :P men melina tror att en turk försökte ta hennes kamera :/ inte okej ! men han lyckades inte så det var ju gött ;) när vi kom hem så drack vi lite till och dsatt och tjöta och så ;) gick la och la oss halv 3 kanske ?
vaknade i alla fall halv 1 i morse och jag är inte bakfull idag, jävligt skönt ;) sitter och väntar på tommy , men det är ju världens segaste människa ! haha herregud.. aa får la se om det blir nåt med det idag, orkar inte väntra längre snart så jag kanske får hitta på något ? med vad i så fall?
jag får sätta mig och tänka lite på det.
/molle♥.


jag, melina & linnea hade likadan outfit :D folk som såg oss lär ju undrat haha

Kommentarer
Postat av: connie

Här med?? oj ännu en annan som inte tillhör bloggen? =) de är faktiskt roligt med bilder på andra med! pussss

2009-04-26 @ 21:14:52
URL: http://connieanderson.blogg.se/
Postat av: molle

aa men det är ju micke som är så känslig, hon tog ju bort bilden på dig :( :P haha .. dumma micke ;D

2009-04-27 @ 09:39:22
Postat av: micke

TYSTA !

2009-04-27 @ 10:51:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0